Nieuwe YouTube-serie: ‘Vraag het de BOVAG Kampeervakman’ van start

Laatste update 08 mei 2023 Leestijd: 2 min

‘Vraag het de BOVAG kampeervakman’ is een nieuwe YouTube-serie van zeven korte video’s van ongeveer een minuut, waarin presentator Sander Janson met een BOVAG-expert allerhande kwesties rondom kampeermiddelen behandelt. Centraal staan de belangrijkste vragen van kampeerders: Waar moet je op letten bij het kopen van een caravan, camper of vouwwagen? Hoe bereid je je voor op een kampeervakantie en waar let je op als je gaat rijden met een caravan of camper? Welk onderhoud heeft een caravan nodig, wat is belangrijk bij camperonderhoud, wat doe als je schade hebt en waar let je op als je kampeermiddel weer de stalling in gaat?

We trappen BOVAG’s nieuwste videoserie deze week af met de eerste aflevering over het aankopen van een tweedehands kampeermiddel.  Deze hieronder te bekijken of op het YouTube-kanaal van BOVAG. In deze aflevering vertelt een BOVAG-expert aan Sander waar je allemaal op moet letten bij aankoop van een tweedehands caravan, camper of vouwwagen. In de komende weken lanceren we om de week een nieuwe aflevering, waarin telkens een andere kampeerdersvraag wordt beantwoord. De kijker krijgt per aflevering niet alleen een interessant inkijkje in de kampeerwereld, maar ook praktische tips. En natuurlijk promoten we net als altijd de 300 BOVAG-kampeerbedrijven als hét adres voor meer advies.Deze video’s zijn eind 2021 en eind 2022 al op tv uitgezonden in het tv-programma Camp-to-Go, maar nu dus ook beschikbaar als YouTube-video’s voor de BOVAG-leden.

Lees ook:


Niks missen? Abonneer u dan op het YouTube-kanaal van BOVAG. Wilt u (potentiële) klanten attent op maken op de filmpjes? Deel ze dan op uw social media.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring