BOVAG-kampeervakman in nieuw RTL4-programma

Laatste update 18 november 2021 Leestijd: 3 min

Op zaterdag 20 november start op RTL4 het tweede seizoen van het kampeerprogramma Camp to Go, met daarin speciale aandacht voor de BOVAG-kampeervakman. BOVAG haakt rondom de tv-programma’s op social media in om consumenten door te verwijzen naar een BOVAG-kampeerbedrijf in de buurt. Bekijk in dit bericht alvast een voorproefje.

Camp to Go, een initiatief van KCI, is een kampeerprogramma waarin verschillende families en stelletjes een nieuwe caravan, vouwwagen, (dak)tent of camper uitproberen, dit keer in Nederland én Denemarken. Na een goed bekeken eerste seizoen start op zaterdag 20 november een nieuwe reeks afleveringen. 

Kampeerkwesties

Nieuw is de vaste rubriek waarin presentator Sander Janson met de BOVAG-expert Tom (BOVAG-woordvoerder Tom Huyskens) allerhande kwesties rondom kampeermiddelen behandelt. Centraal staan de vragen van consumenten in de verschillende fases van hun klantreis. Waar moet je letten bij het kopen van een nieuwe of gebruikte caravan, camper of vouwwagen? Hoe bereid je je voor op een vakantie? Hoe rijd je met je caravan, hoe onderhoud je hem, hoe stal je hem en wat doe als je schade hebt? 

Promotie op social media

BOVAG haakt rondom de tv-programma’s op social media in om consumenten door te verwijzen naar bovag.nl/tv. Op deze speciale landingspagina kunnen zij over elke aflevering meer informatie vinden en worden zij doorverwezen naar een BOVAG-kampeerbedrijf in de buurt. Mocht u nieuwsgierig zijn, kijk er dan zelfs eens.

Unieke kans

Maarten Mastop, branchemanager BOVAG Caravan- en Camperbedrijven, is blij dat BOVAG een podium heeft in het populaire programma: “We krijgen de unieke kans om consumenten te laten zien dat BOVAG óók kamperen is en dat ze bij 300 betrouwbare en deskundige BOVAG-caravan- en -camperbedrijven terecht kunnen voor aankoop, onderhoud en advies. Net als andere branchepartijen zoals ANWB en ACSI steunen we dit initiatief van KCI. We doen dit als branche echt samen!”

Uitzendschema

Camp to Go is vanaf 20 november elke zaterdag om 17.00 uur te zien op RTL4 of terug te bekijken via RTLXL.nl. In zeven afleveringen komen de volgende onderwerpen aan bod:

20 november Aankoop
Waar let je op bij de aankoop?
27 november Vakantievoorbereiding
Wat moet ik allemaal doen om mijn kampeermiddel vakantieklaar te maken? 
4 december Onderhoud caravan
Welk onderhoud heeft mijn caravan nodig?
11 december Onderhoud camper
Welk onderhoud heeft mijn camper nodig?
18 december Rijden met een caravan
Waar moet ik op letten als ik ga rijden met een caravan? 
25 december Schadeherstel
Help, ik heb schade aan mijn caravan/camper. Wat moet ik doen? 
1 januari Naar de stalling brengen
Wat moet ik wel en niet doen als mijn kampeermiddel de stalling in gaat?

Voorproefje

Bekijk hier alvast de promotvideo voor het nieuwe seizoen van Camp to Go:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring