Nieuw op viaBOVAG.nl: laatst bekeken advertentie

Laatste update 03 maart 2023 Leestijd: 2 min

Wie op viaBOVAG.nl adverteert, heeft het vast al gemerkt. In het nieuwe jaar is er iets toegevoegd aan de bevestiging van uw telefonische oproepen. U kunt nu zien welke viaBOVAG.nl-advertentie de consument het laatst heeft bekeken. Wel zo handig!

De nieuwe functionaliteit kan werken als geheugensteuntje. Vooral als u op een dag meerdere gesprekken heeft gehad, is het fijn om te kunnen zien over welke advertentie een klant ook al weer belde. En als u een oproep gemist heeft, ziet u in de bevestiging over welk voertuig de consument meer wilde weten. Wanneer u terugbelt, komt u beslagen ten ijs. U weet over welke advertentie het gaat en hebt alle informatie voorhanden. Zo straalt u professionaliteit en betrokkenheid uit én kan u uw klant sneller helpen.

Zo veel mogelijk data delen

Bij viaBOVAG.nl zijn we steeds op zoek naar manieren om deelnemers succesvoller te laten ondernemen. Door zo veel mogelijk data te verzamelen en te delen, geven we u meer inzicht. Bijvoorbeeld over welke advertentie de consument voor het laatst heeft gezien. Hier kunt u uw voordeel mee doen!

Contact met viaBOVAG.nl

Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager. Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres adverteerders@viabovag.nl

Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van viaBOVAG.nl en profiteren van landelijke promotie? Start dan ook met adverteren en kijk op mijn.bovag.nl/viabovag.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring