Tip: gebruik ook de zakelijke koopovereenkomst en voorwaarden 

Laatste update 30 juni 2023 Leestijd: 3 min

Als BOVAG-autobedrijf bent u verplicht om te werken met de particuliere voorwaarden van BOVAG. Wist u dat er daarnaast ook algemene voorwaarden en een koopovereenkomst voor zakelijke klanten zijn? U bent niet verplicht om deze te gebruiken, maar ze beschermen u wel beter als u zaken doet met een zakelijke klant. U zorgt dat de belangrijkste juridische zaken goed zijn vastgelegd en ze bieden u én uw klant zekerheid. Bovendien draagt het gebruik ervan bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. U kunt de koopovereenkomsten en voorwaarden gratis downloaden en gebruiken. 

Het is van belang wanneer u een voertuig verkoopt, om op de koopovereenkomst aan te geven of het om een particuliere of zakelijke koop gaat. Door dit goed vast te leggen, voorkomt u misverstanden met uw klanten. En voorkomt u dat u onnodig een zakelijke klant toegang geeft tot rechten die voor consumenten bedoeld zijn. 

Downloads

BOVAG heeft particuliere en zakelijke koopovereenkomsten die u kunt gebruiken. Deze vindt u op mijn.bovag.nl/voorwaarden/auto. Om het u makkelijk te maken zijn op de BOVAG-koopovereenkomsten de juiste particuliere en zakelijke voorwaarden bijgevoegd. U kunt deze gratis downloaden en gebruiken. 

Veelgestelde vraag:

Wat is het verschil tussen een particuliere en een zakelijke klant?
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring