Praktische vragen over keuren met Amtek? Stel ze online op 22 juni tussen 13.00 en 14.00 uur

Laatste update 15 juni 2023 Leestijd: 2 min

Dit najaar pas aan de slag met de nieuwe keuringsmethode, als het rustiger is in de zaak? Wees slim en regel nu alvast een aantal zaken, zodat u dit qua planning met onder andere Innovam en Aboma geregeld heeft. Waar moet u precies aan denken en hoe krijgt u de overstap vóór kampeerseizoen 2024 goed ingeregeld? Deze en andere vragen kunt u stellen tijdens de korte online bijeenkomst die we houden via Microsoft Teams op donderdag 22 juni van 13.00 tot 14.00 uur. Wees erbij, want ook in dit geval geldt: een goede voorbereiding is het halve werk.

BOVAG stopt in 2024 met de steekproeven en de digitale formulieren voor de BOVAG Onderhoudsbeurt. Op dit moment rollen we een nieuwe keuringsmethode uit en een eerste groep caravan- en camperbedrijven werkt daar al succesvol mee. 

Wilt u de overstap voor kampeerseizoen 2024 geregeld hebben? 

Als u de overstap voor kampeerseizoen 2024 geregeld wilt hebben, maak dan nu alvast een slimme planning voor uzelf. Want u bent natuurlijk niet de enige die dit liever nog even uitstelt tot na het lopende kampeerseizoen. 

Online vragenuur op 22 juni 

Om u te helpen met soepel en zonder gedoe overstappen, houden we donderdag 22 juni een korte online bijeenkomst waarin u uw praktische vragen aan ons kunt stellen. Meld u aan via onderstaande link. U krijgt dan per mail een bevestiging met de link om de online bijeenkomst via Teams bij te wonen. 

Aanmelden

Kijk voor het overstap-stappenplan, de eisen én de voordelen van de nieuwe keuringsmethode op mijn.bovag.nl/keurenmetamtek

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring