Overstap aanhangwagenbedrijven op nieuwe keuringsmethode onderhoudsbeurt

Laatste update 08 juni 2023 Leestijd: 2 min

Om de kwaliteit van de BOVAG Onderhoudsbeurt te borgen, stappen aanhangwagenbedrijven over op een nieuwe keuringsmethode. Daarmee verdwijnen de digitale formulieren en de periodieke steekproef. BOVAG introduceert een keuringsbegeleiding en werken met de Amtek-app. Op 28 juni en 3 juli krijgen ondernemers én keurmeester een uitgebreide introductie op de nieuwe werkwijze. Deze bijeenkomsten vinden plaats bij ondernemers in de werkplaats en er is nog plek. Aanmelden kan via de link op deze pagina.

Aanhangwagenbedrijven die werken met de BOVAG Onderhoudsbeurt stappen de komende tijd over op Keuren met Amtek. Deze nieuwe keuringsmethode gaat voor iedereen gelden. Meer informatie is te vinden op mijn.bovag.nl/keurenmetamtek. Om ondernemers en hun keurmeesters te helpen bij de overstap naar werken met de Amtek-app organiseert BOVAG twee bijeenkomsten. Dat doen we samen met collega-aanhangwagenbedrijven. Het gaat om een kleinschalige bijeenkomst die plaatsvindt in hun werkplaats. Daar laten we uitgebreid zien hoe het keuren met Amtek werkt in de praktijk. 

Wanneer zijn we waar?  
  • Woensdag 28 juni: bij Marco Oudshoorn, Ko van den Berg Aanhangwagens in Utrecht
  • Maandag 3 juli: bij Harm Peters, Peters Aanhangwagens in Heesch 

Programma 
  • 15.45 uur: Ontvangst met koffie en iets lekkers
  • 16.00 uur: Aanvang en welkom 
  • 16.30 uur: Uitleg nieuwe methode en live demonstratie in de werkplaats 
  • 18.00 uur: Gezamenlijke afsluiting en buffet 
  • 19.00 uur: Einde programma

Meer informatie
Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van Amtek? En naar de ervaringen van uw collega die al met Amtek werkt? Vraagt u zich af hoe u de overstap vlot inregelt? Schuif dan zeker aan bij een van de Leden-bezoeken-ledendagen en neem uw keurmeester mee! U kunt ook alvast kijken op mijn.bovag.nl/keurenmetamtek. Aanmelden kan via de link hieronder. 

Aanmelden
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring