Hoe zonnig is de toekomst van het verhuurbedrijf? 

Laatste update 07 juni 2023 Leestijd: 2 min

Na pittige coronajaren gaat het gelukkig weer goed met de verhuur- en deelautobranche. Maar houdt de branche de wind in de rug? Om dit in te schatten heeft KPMG in opdracht van BOVAG een netwerkstudie gedaan. Benieuwd wat deze studie te zeggen heeft over uw bedrijf? Kom dan op 22 juni naar de presentatie in Bunnik en prik naderhand een vorkje mee bij de barbecue. Aanmelden kan via de link onderaan dit bericht.

“Zo’n groots onderzoek als dit hebben we niet eerder gedaan voor onze branche", volgens Henk van den Helder. "Ik roep hierbij alle leden op om er 22 juni bij te zijn. Dit mag je gewoon niet missen.”

Ondernemers staan voor strategische keuzes

De toekomst valt lastig te voorspellen, maar zeker is wel dat verhuur- en deelautobedrijven voor belangrijke strategische keuzes staan. Er staat namelijk veel te gebeuren in de branche. We gaan meer en meer elektrisch rijden, fabrikanten worden steeds meer regisseur van de keten en overheden zullen met positieve en negatieve maatregelen onze markt nadrukkelijk beïnvloeden. Waar verwachten we groei of juist krimp? Waar liggen de bedreigingen voor het traditionele verhuurbedrijf of de kansen voor lease- en deelauto’s? Wat betekent de krimp van Schiphol, nieuw overheidsbeleid en de veranderingen in de autobranche concreet voor ons en ons verdienmodel? KPMG heeft de ontwikkelingen die op verschillende niveaus spelen in kaart gebracht en geeft daar in het rapport duiding aan. De impact voor het verhuur- en deelautobedrijf op de korte en lange(re) termijn staat daarbij centraal; de scope van het onderzoek is 2030. 

Programma 22 juni

Het programma is niet alleen boeiend maar ook gezellig. Aansluitend op het inhoudelijke programma is er namelijk een netwerkborrel mét zomerse barbecue. 

Tijden
  • 16.00 uur: Inloop en ontvangst 
  • 16.30 uur: Aanvang programma
  • 18.00 uur: Netwerkborrel en BBQ
  • 21.00 uur: Einde

Meer informatie en aanmelden
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring