Presentatie netwerkstudie en zomerbarbecue voor verhuur- en deelautobedrijven 

Terug

Exclusief voor verhuur- en deelautobedrijven organiseert BOVAG een ledenbijeenkomst. Deze vindt plaats op donderdag 22 juni in het BOVAGhuis in Bunnik. Centraal staat de presentatie van de netwerkstudie die KPMG in opdracht van BOVAG heeft gedaan voor de verhuur- en deelautobranche. Op 22 juni presenteren we de belangrijkste inzichten van deze studie en aansluitend is er een gezellige netwerkborrel mét zomerse barbecue. Bent u er ook bij?  

Om verhuur- en deelautobedrijven nu en in de toekomst goed van dienst te kunnen zijn, monitort BOVAG de ontwikkelingen in de branche. In dat kader hebben we KMPG een netwerkstudie laten doen voor de verhuur- en deelautobranche. Een grote groep ondernemers en relevante branchepartijen is hierbij betrokken voor een zo compleet mogelijk beeld. Op donderdag 22 juni presenteren we deze studie.  

Scope van het onderzoek 

Voor veel vraagstukken wordt de deel- en huurauto als oplossing gezien. Denk aan uitdagingen voor stedelijke en individuele mobiliteit en de klimaatambities van Den Haag. Onze branche profiteert daarvan en heeft tegelijk te maken met een veranderende dynamiek. We zien verschuivingen in de keten, hebben ‘last’ van de rentestijging en voelen de impact van elektrificatie. Ook verandert de occasionmarkt, zien we nieuwe spelers op de markt en schuiven autofabrikanten steeds meer op in de waardeketen. Waar verwachten we groei of juist krimp? Waar liggen de bedreigingen voor het traditionele verhuurbedrijf of de kansen voor lease- en deelauto’s? Wat betekenen de krimp van Schiphol, nieuw overheidsbeleid en de veranderingen in de autobranche concreet voor ons en ons verdienmodel? KPMG heeft de ontwikkelingen die op verschillende niveaus spelen in kaart gebracht en geeft daar in het rapport duiding aan. De impact voor het verhuur- en deelautobedrijf op de korte en lange(re) termijn staat daarbij centraal; de scope van het onderzoek is 2030.  

Programma 22 juni  

Wat betekent dit toekomstbeeld voor verhuur- en deelautobedrijven? Welke taak ligt er voor de branche en hoe gaat BOVAG aan de slag met deze studie? Ook daarbij staan we stil tijdens de bijeenkomst op 22 juni. Wilt u de antwoorden op deze vragen uit de eerste hand krijgen of zelf vragen aan de onderzoekers stellen? Wees er dan zeker bij!  

Tijden:  

 • 16.00 uur: Inloop en ontvangst  
 • 16.30 uur: Aanvang programma 
 • 18.00 uur: Netwerkborrel en BBQ 
 • 21.00 uur: Einde  
Aanmelden

Locatie: BOVAGhuis in Bunnik. Parkeren is gratis, laadpalen aanwezig   

Op een rijtje:

 • Locatie: BOVAGhuis
  Kosterijland 15 
  3981 AJ Bunnik
 • Datum: 22 juni 2023
  Van 16:00 - 21:00
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring