Veelbelovende start BOVAG WinterWasWeken; eerste weekwinnaars bekend

Laatste update 01 februari 2023 Leestijd: 2 min

Wat zijn de BOVAG WinterWasWeken dit jaar goed gestart! Binnen drie dagen waren al bijna 4.000 kanskaarten verzilverd. De teller staat sinds vandaag op ruim 20.000. Een recordaantal BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven doen dit jaar mee en dat is terug te zien in de fantastische resultaten. De eerste weekwinnaar die een weekend Walibi Village inclusief een dag gratis entree wint, heeft zijn auto laten wassen bij BOB Autowas Rotterdam Charlois. 

Versnapering

De ranglijsten van de interne competitie werden de eerste week aangevoerd door Autoservice Het Ambacht Westervoort, J.H. Zwarts Automobielbedrijf en ANAC Carwash Arnhem (IJsseloord). Deze toppers werden verrast met een lekkere traktatie voor het hele team. Ook uw bedrijf maakt kans op zo’n lekkere taart, want iedere week gaat de teller weer op nul (nieuwe ronde, nieuwe kansen!). 

Zet 'm op!

Heeft u een goede start gemaakt, houd dit dan vast. Blijven de resultaten onverhoopt achter, promoot uzelf dan op social media en in de lokale media (via een persbericht uit de toolkit). Het zijn kleine inspanningen die veel kunnen opleveren. Op www.winterwasweken.nl/partners in de ‘Mijn Omgeving’ zie je snel hoe goed uw bedrijf het doet tijdens de actie. De ranglijsten zijn 24/7 up-to-date.

In de media

Ook BOVAG heeft de landelijke media ingeschakeld om aandacht te besteden aan het belang van een schone auto. Lees het persbericht: BOVAG: 600.000 personenauto’s nooit gewassen; risico voor verkeersveiligheid. Daarnaast is er een regionaal persbericht verzonden over de bezettingsgraad van autowasbedrijven per provincie. Lees het volledige bericht: In Friesland, Drenthe en Overijssel meeste keus bij autowassen. Ook de radiocampagne is gestart: de komende twee weken is de BOVAG WinterWasWeken-spot te horen QMusic, Radio 10, Veronica en NPO2. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring