BOVAG-promotieacties & -campagnes

Laatste update 14 december 2023 Leestijd: 4 min

03 WinterWasWeken

Om consumenten duidelijk te maken dat autowassen of poetsen in de winter niet alleen leuk maar ook noodzakelijk is, organiseert BOVAG ook in 2024 van 1 tot en met 31 januari de BOVAG WinterWasWeken. In januari maakt elke klant die zijn of haar auto bij u komt wassen of poetsen kans op fantastische prijzen. De hoofdprijs is een cheque van € 10.000,- voor een auto naar keuze, te verzilveren bij een BOVAG-autobedrijf. Ook maken klanten kans op heel veel andere mooie prijzen, zoals weekendjes weg en dagjes uit.

De inschrijving voor deelname aan de WinterWasWeken 2024 is gesloten.

De actie 

In januari ontvangt elke betalende klant bij een was- of poetsbeurt een kanskaart met een unieke code. Wanneer de klant deze code op de speciale actiesite winterwasweken.nl registreert, maakt hij kans op prijzen. Daarnaast wordt iedere geregistreerde klant sowieso beloond met een altijd-prijs-prijs. De website winterwasweken.nl wordt nog geactualiseerd en gaat live op 1 januari 2024, op het moment dat de actie start.

Win een teamuitje!

Niet alleen uw klanten maken kans op mooie prijzen tijdens de BOVAG WinterWasWeken, ook u en uw team! Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is tussen 1 en 31 januari zoveel mogelijk kanskaarten uit te reiken aan klanten. Iedere week maakt u kans op een lekkere traktatie voor het hele team. Staat u aan het einde van de actieperiode bovenaan de ranglijst dan wint u een personeelsuitje naar keuze ter waarde van € 1.500,-. De tussenstand staat in de ‘Mijn Omgeving’ op winterwasweken.nl/partners.

Eigen prijzen

Deelnemers aan de actie kunnen t/m 8 februari 2024 hun kanskaart activeren. Op dinsdag 13 februari wordt de winnaar van de hoofdprijs bekendgemaakt. Hij/zij wint een cheque ter waarde van € 10.000,- voor een auto naar keuze, te verzilveren bij een BOVAG-autobedrijf. De datum voor de uitreiking van de hoofdprijs wordt in overleg met de winnaar en het desbetreffende autowas- of poetsbedrijf bepaald. Geeft u ook eigen prijzen weg? Dan is het goed om te weten dat u niet zelf een prijswinnaar kunt trekken. Dit wordt centraal geregeld door een geautomatiseerd systeem. U ontvangt de prijswinnaars in de week van 14 februari waarna u de prijswinnaars kunt inlichten.

Mijn omgeving

Op winterwasweken.nl/partners (de ‘Mijn Omgeving’) kunt u nieuwverworven klantgegevens tijdens en na de actieperiode gemakkelijk en snel downloaden. De inloggegevens ontvangt u begin december per e-mail. Ook ziet u hier hoe goed uw bedrijf het doet in de onderlinge ‘competitie’. De rankinglijsten zijn 24/7 actueel.

Download de toolkit

Laat zien dat u meedoet aan deze landelijke BOVAG-actie! Om meer ruchtbaarheid te geven aan de BOVAG WinterWasWeken en uw deelname hieraan, kunt u gebruikmaken van de WinterWasWeken-toolkit. Daarin vindt u allerlei handige middelen die u kunt inzetten. Zoals verschillende formaten banners die u kunt gebruiken op social media. Ook staat er een opzet van een persbericht in. Deze kunt u zelf aanpassen en delen met de lokale media. Mocht u nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar autowas@bovag.nl. Wij helpen u graag verder.

 

Verder lezen?

Dossiers met dezelfde categorie

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring