Janita Hurkmans benoemd tot ledenraadslid tijdens ALV BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

Laatste update 12 januari 2023 Leestijd: 2 min

Janita Hurkmans, mede-eigenaar van ‘De Dames van Hurkmans’ in ‘s-Hertogenbosch, is tijdens de Algemene Ledenvergadering van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 12 januari 2023 benoemd tot lid van de BOVAG Ledenraad. Zij volgt Jan Lenters op, die vanwege zijn benoeming in het BOVAG Verenigingsbestuur zijn functie in de ledenraad heeft neergelegd. Janita Hurkmans is benoemd voor een periode van vier jaar. 

De Algemene Ledenvergadering van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven is gehouden op de klassiekerbeurs InterClassics 2023, in MECC Maastricht. Tijdens de ALV zijn de leden bijgepraat over het afgelopen jaar en zijn de afdelingsplannen voor 2023 gepresenteerd. Na de ALV kon de beursvloer bezocht worden, waar ook BOVAG Dutch Car Restorers aanwezig is met een stand

Janita Hurkmans runt met haar zus Mariëlle ‘De Dames van Hurkmans’, een autobedrijf met een vrouwelijke ‘touch’. Naast (occasion)verkoop doet het bedrijf ook aan onderhoud, reparatie en schadeherstel. BOVAG-voorzitter Han ten Broeke bracht onlangs een bezoek aan het bedrijf. Daar sprak hij beide zussen, die lieten zien hoe leuk een bezoek aan de garage gemaakt kan worden. De voorzittersvlog over dit bezoek kunt u hieronder bekijken. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring