BOVAG Dutch Car Restorers van 12 t/m 15 januari aanwezig op InterClassics 

Laatste update 14 december 2022 Leestijd: 2 min

BOVAG Dutch Car Restorers is van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari weer aanwezig op de InterClassics Classic Car Show in Mecc Maastricht. Op een eigen stand wordt het vakmanschap en de expertise van de leden van BOVAG Dutch Car Restorers getoond aan de bezoekers. 

Zo is onder andere een volledig gerestaureerde Rolls-Royce Silver Cloud II James Young uit 1962 te bewonderen. Dit bijzondere project is een samenwerking tussen drie leden van BOVAG Dutch Car Restorers die hier twee jaar lang aan hebben gewerkt. Een auto waarvan er wereldwijd maar 38 zijn geproduceerd. Een uniek exemplaar dus. En voor de bezoekers van de beurs het bewijs van het hoge niveau van vakmanschap van de restaurateurs. 

Rolls.jpg

Lees meer over dit project:


In de Noordhal, op standnummer N.1650, geven de aanwezige leden presentaties en demonstraties op het gebied van restauratie van carrosserie, techniek en interieur. De leden die BOVAG Dutch Car Restorers vertegenwoordigen op de stand zijn: 

  • Automobielbedrijf Arjen Antonisse 
  • Carrosseriebouw Jansen 
  • Classic Job 
  • Eastend Classics 
  • Lukkien Autobekleding 
  • Tony de Bruijn bekleding 

Gratis toegang voor leden van BOVAG Dutch Car Restorers 

U bent van harte welkom op de stand. Leden van BOVAG Dutch Car Restorers kunnen de beursvloer gratis bezoeken. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar meikemansvelder@bovag.nl. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een gratis toegangskaart. Meer informatie over de beurs is hier te vinden. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring