Voorbereiding MOTORbeurs in volle gang

Laatste update 15 februari 2023 Leestijd: 2 min

Nog een week te gaan en dan opent de MOTORbeurs weer haar deuren voor motorliefhebbers. Natuurlijk is ook BOVAG van de partij met de succesformule Try the Bike. De MOTORbeurs vindt plaats van 23 tot en met 26 februari in de Jaarbeurs Utrecht.

Bezoekers die nog nooit op de motor hebben gezeten, maar benieuwd zijn hoe het voelt om zelf een motor te besturen, kunnen zich dagelijks bij de BOVAG-stand inschrijven voor Try the bike. De proefritten worden iedere dag gegeven vanaf 10.30 uur. Ook BOVAG Back on the Bike – een opfriscursus speciaal voor motorrijders die er een tijd uit zijn geweest - wordt gepromoot tijdens de MOTORbeurs.

Kennismaking

Net als voorgaande jaren is BOVAG vertegenwoordigd op het buitenterrein, dit jaar naast hal 7 en 8. Hier kunnen toekomstige motorrijders hun eerste (gratis) motorrijles beleven. Deelnemers worden voorzien van een motorpak en helm voordat zij de motor opstappen. Onder begeleiding van gediplomeerde BOVAG-motorrijinstructeurs maken zij in een miniles kennis met motorrijden.

Boost motorbranche

Ook dit jaar zullen naar verwachting weer honderden consumenten ervaren hoe leuk motorrijden is. Kandidaten die meedoen met de succesformule Try the Bike zijn vaak zo enthousiast dat ze meestal binnen een jaar starten met lessen voor hun motorrijbewijs. Dat is een grote boost voor rijscholen én de motorbranche!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring