Nieuw op viaBOVAG.nl: Pechhulp en EV

Laatste update 03 februari 2023 Leestijd: 4 min

ViaBOVAG.nl ontwikkelt zich continu! Onlangs lanceerden we twee nieuwe diensten: Pechhulp en EV. Dienstverleningen waarmee we de consument een nog volledigere ervaring geven op het platform. Benieuwd wat deze nieuwe services zijn? En wat ze voor adverteerders op viaBOVAG.nl betekenen? Lees dan snel verder.

Pechhulp: snel weer op pad na pech

Autopech komt nooit uit. Consumenten willen zo snel mogelijk weer op weg kunnen, zonder veel gedoe en rompslomp. Of het nu gaat om een lege accu of een motor die niet start; BOVAG Pechhulp helpt ze snel weer op weg. Hulp is altijd dichtbij voor een noodreparatie of transport naar een BOVAG-autobedrijf. 

Betrouwbaar en gemakkelijk

BOVAG Pechhulp is een mooie extra dienst voor consumenten. Betrouwbaar, goed geprijsd en volledig. Op viaBOVAG.nl kunnen ze meer te weten komen over Pechhulp. Via een linkje berekenen ze gemakkelijk hun premie en komen erachter of de dienst iets voor hen is.

Als adverteerder op viaBOVAG.nl kunt u uw klanten hierdoor een completere service bieden. Wie ook op zoek is naar een oplossing voor toekomstige pech, kan hiervoor op hetzelfde platform terecht. De eindklant wordt op meerdere fronten geholpen. Eén plek voor alle mobiliteitsbehoeftes; daar streven we naar!

EV: de toekomst is elektrisch

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Daarover zijn we doorlopend met consumenten in gesprek. Welke behoeften zijn er? Want elektrisch is nieuw gebied. Iedere dag ontstaan nieuwe ontwikkelingen. En dus ook kansen.

Bij viaBOVAG.nl willen we een platform zijn waar consumenten niet alleen naar elektrische voertuigen zoeken, maar waar ze alles kunnen vinden rondom elektrisch rijden. Eén plek voor betrouwbare voertuigen, informatie en producten. Handig voor de consument én voor u als adverteerder. 

Alle vragen over EV beantwoord

We merken dat de vraag naar informatie over EV groeit. Want waar moet je allemaal rekening mee houden? Wat kost een eigen laadpaal eigenlijk? En hoe werkt het als je met autovakantie gaat? De eerste stap in onze EV-missie is om de consument daarbij te helpen.

Om aan deze informatiebehoefte te voldoen, lanceerden we een landingspagina die helemaal in het teken staat van elektrisch rijden. Door middel van praktische blogs maken we consumenten wegwijs in de wereld van EV. Hier kunnen ze alle antwoorden op hun vragen vinden. En goed geïnformeerd en gericht in uw showroom terechtkomen!

Nu en in de toekomst breiden we onze dienstverlening en producten rondom EV verder uit. Om ook dé plek te zijn waar consumenten in al hun elektrische behoeftes worden voorzien.

Contact met viaBOVAG.nl

Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager. Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres adverteerders@viabovag.nl

Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van viaBOVAG.nl en profiteren van landelijke promotie? Start dan ook met adverteren en kijk op mijn.bovag.nl/viabovag.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring