"Een lead van viaBOVAG.nl wordt bijna altijd een order"

Laatste update 30 december 2023 Leestijd: 4 min

Geen gebakken lucht en geen addertjes onder het gras. Daar staat Auto Service Enkhuizen voor. Dat viaBOVAG.nl hier hetzelfde over denkt, komt daarom goed uit. Helemaal omdat via dit verkoopplatform ook nog eens de leads binnenstromen. “Het heeft absoluut meerwaarde voor ons bedrijf.”

Loopt u Auto Service Enkhuizen binnen, dan is de kans groot dat u Wouter van der Voort treft. "Samen met mijn compagnon Erik van der Gulik ben ik eigenaar van dit mooie bedrijf. We hebben elf mensen in dienst, van wie zes monteurs. Een groot deel van mijn tijd besteed ik aan auto’s verkopen, want dat doe ik voornamelijk zelf", vertelt de autodealer. Zo transparant mogelijk zakendoen, dat is voor Wouter heel belangrijk. "Ik denk altijd: hoe zou ik mijn ouders helpen? Die aanpak werpt zijn vruchten af. We hebben een heel tevreden klantenkring."

Eerlijkheid bovenaan

Marketingtrucjes en verborgen kosten voor een afleveringspakket of onderhoudsbeurt, dat vinden ze bij Auto Service Enkhuizen maar niets. "Hoe eerlijker je naar de klant bent, hoe beter. Natuurlijk verliezen we hierbij niet uit het oog dat we een commercieel bedrijf zijn. Maar dat gaat gelukkig goed samen met onze transparante aanpak." Dat viaBOVAG.nl een verkoopplatform zonder addertjes onder het gras is, vindt Wouter dan ook een groot pluspunt. "Het is ideaal dat klanten meteen de all-in prijs van een auto zien. Zo komen ze later niet voor onaangename verrassingen te staan."

Veilige keus 

Pakweg een jaar gebruikt de autodealer in Enkhuizen nu viaBOVAG.nl. "Eén van de redenen dat we voor dit advertentieplatform hebben gekozen, is dat BOVAG een gevestigde naam is in ocassionland. Koop je bij een niet-erkend bedrijf een auto, dan ben je overgeleverd aan de grillen van de dealer. Vind je je droomwagen via viaBOVAG.nl, dan weet je dat 'ie voldoet aan de maatstaven. Dat maakt het een heel veilige keus in een branche die vaak wordt weggezet als een tikkeltje louche."

Geen geëmmer 

Het grootste voordeel van viaBOVAG.nl vindt Wouter de leads die het oplevert. "Een lead die ik via deze weg binnenkrijg, wordt bijna altijd een order. Je vindt hier geen handelaren, importeurs en exporteurs die een auto zoeken, maar serieus zoekende particulieren. De kwaliteit van de leads is dan ook echt beter dan via andere platforms. Daarom heeft viaBOVAG.nl echt meerwaarde voor ons bedrijf. Ik houd niet van geëmmer en dat krijgen we zo ook niet."

Werk genoeg 

De toekomstdromen van de autodealer uit Enkhuizen zijn bescheiden. "Ik ben directeur van een veel groter bedrijf geweest en weet daardoor dat méér echt niet altijd béter is. Mijn droom is daarom om gezond te blijven en genoeg werk te blijven hebben voor elf mensen. Als dat lukt, ben ik een heel gelukkig mens. Adverteren op viaBOVAG.nl helpt om dit doel te bereiken. Want het mooie is: zij maken geen onderscheid tussen een enorme dealerholding of een kleine, lokale speler. Precies zoals het moet zijn."

Adverteer ook op viaBOVAG.nl!

Of het nu gaat om auto’s, (elektrische) fietsen, caravans, campers of motoren: viaBOVAG.nl is dé site om uw voertuigen aan de man te brengen. Op de website staan namelijk alleen voertuigen die voldoen aan de eisen van BOVAG. Bovendien gaat het platform voor transparantie en duidelijkheid. Niet alleen voor klanten, maar ook voor u als adverteerder! 

Ga naar mijn.bovag.nl/viabovag en stap ook in!

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring