De gezichten achter viaBOVAG.nl: #2 Pim Smith 

Laatste update 22 december 2023 Leestijd: 4 min

Elke maand gaan we in gesprek met een viaBOVAG.nl-collega. Dit keer is Pim Smith aan de beurt. Pim werkt sinds mei 2021 als accountmanager bij viaBOVAG.nl. Wat houdt zijn werk in? En wat luistert hij graag onderweg naar klanten? 

Pim, je bent op een feestje en er wordt aan je gevraagd wat voor werk je als accountmanager doet. Wat is daarop je antwoord?

"Ik werk voor viaBOVAG.nl, het mobiliteitsplatform voor alle BOVAG-leden. Als accountmanager zet ik mij samen met mijn collega Mark in om leden te helpen het maximale uit viaBOVAG.nl te halen. Het leuke is dat ik bij allerlei verschillende bedrijven mag komen door het hele land. Elke werkdag ziet er weer anders uit. En elke ondernemer heeft zijn eigen aanpak, waardoor ik iedere keer weer nieuwe dingen zie en leer. Dat vind ik erg gaaf."

Hoe ziet een dagelijkse werkdag eruit voor een accountmanager van viaBOVAG.nl?

"Mijn werkdagen zitten over het algemeen goed vol. Maar hierdoor is mijn werk ook erg dynamisch. Iedere ochtend start ik met het doorlopen van mijn e-mails en agenda voor de nieuwe dag. Het liefst onder het genot van een kopje koffie. Ook gebruik ik dit moment om mijn bezoeken van de dag voor te bereiden. Ik woon zelf in Utrecht, mooi centraal in het land. Vanuit hier vertrek ik met de auto naar de afspraken, maar soms rijd ik ook even naar kantoor in Amsterdam. De reistijd gebruik ik vaak om nog even de nodige belletjes te doen. Een werkdag is voor mij geslaagd als ik adverteerders heb kunnen ondersteunen in hun business. Of wanneer ik nieuwe leden heb kunnen overtuigen van de kracht van viaBOVAG.nl."

Met welk gevoel stap jij de auto in naar je werk?

"Vrijwel iedere dag stap ik vol enthousiasme in de auto. Klaar voor de nieuwe deal of anders klaar om ontstane problemen te overwinnen. De markt is volop in beweging en iedere dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Geen dag is hierdoor hetzelfde. Mijn doel is om het platform samen met de adverteerders en de collega’s van viaBOVAG.nl naar een volgend niveau te tillen. Het is helemaal gaaf wanneer adverteerders mij spontaan bellen om hun visie en ideeën over het platform te delen. Alleen samen kunnen we van viaBOVAG.nl een succes maken, alle input is altijd meer dan welkom!"

Je bent als accountmanager natuurlijk veel onderweg. Wat luister je graag op de radio?

"Radio luister ik tegenwoordig eigenlijk niet veel meer. Behalve naar BNR Nieuwsradio om op de hoogte te blijven van het laatste ontwikkelingen. Ook luister ik daarnaast veel podcasts over actualiteiten. Of naar muziek op Spotify. Het leuke is dat je dan altijd kan kiezen welke muziek je wilt horen. Het is eigenlijk is het nooit stil in de auto."

Een laatste vraag Pim, welke tip heb jij als accountmanager voor adverteerders op viaBOVAG.nl?

"We kunnen alleen een groot succes van viaBOVAG.nl maken door samen te werken met BOVAG-leden. De laatste jaren hebben we een prachtige ontwikkeling doorgemaakt en dit bouwen graag samen nog verder uit. Dus een oproep aan alle (potentiële) adverteerders: heeft u als vragen of loopt u tegen problemen aan? Mark en ik komen graag bij u langs om u verder te helpen."

Contact met viaBOVAG.nl 

Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met mij als zijnde uw viaBOVAG.nl-accountmanager. 

Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres adverteerders@viabovag.nl

Meer gezichten achter viaBOVAG.nl:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring