Kampeerders kunnen prijs winnen met BOVAG-sticker, deel de actie ook onder uw klanten!

Laatste update 10 augustus 2023 Leestijd: 3 min

BOVAG houdt in juli en augustus een actie onder kampeerders. Als zij een foto van hun BOVAG Onderhoudsbeurt-sticker delen op Facebook of Instagram, maken zij kans op mooie prijzen. Met deze winactie zetten we de BOVAG Onderhoudsbeurt, de trots van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven, in het zonnetje. Inmiddels hebben al vele kampeerders hun BOVAG-sticker gepost op social media. Deel de winactie deze maand nog met uw klanten, zodat ook zij kans maken op een prijs én zodat de naamsbekendheid van de BOVAG Onderhoudsbeurt nog verder groeit. 

De vakantieperiode is in volle gang. Kampeerders die op pad zijn met een recente BOVAG-sticker weten ze dat goed voorbereid zijn, omdat hun kampeermiddelen op minstens dertig punten zijn gecheckt en onderhouden worden door een vakman. Deze mensen belonen we graag met een leuke actie. BOVAG roept deze mensen tot 1 september op om een foto van hun BOVAG-sticker te maken en deze te delen op social media. Daarmee maken ze kans op diverse prijzen. 

Aandacht voor de BOVAG Onderhoudsbeurt

De BOVAG-sticker is door deze actie volop te zien op Facebook en Instagram. Daarmee genereren we aandacht voor het belang van een goede vakantievoorbereiding en onderhoud. Ook vergroten we de naamsbekendheid van de BOVAG Onderhoudsbeurt. BOVAG roept consumenten met een sticker die ouder is dan 2022 op om na de zomer een afspraak te maken bij een BOVAG-kampeervakman, zodat hun kampeermiddel klaar is voor het volgende vakantieseizoen.

Prijzenpakket

De hoofdprijs van de winactie is een waardebon van 250 euro, te besteden bij een BOVAG-kampeerbedrijf. Daarnaast stellen Isabella en GIMEG diverse prijzen beschikbaar, zoals een campingstoel en oplaadbare lamp. Ook kunnen deelnemers kaartjes winnen voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs van 4 tot en met 8 oktober.

Verspreid de actie

Heeft u de actie al gedeeld met uw klanten, zodat zij ook kans maken op een van de mooie prijzen? U kunt de post van BOVAG op Facebook of Instagram deze maand nog delen op uw eigen social-mediakanalen of website. 

De winactie loopt tot 1 september.

Naast deze actie, heeft BOVAG sinds mei nog meer campagne gevoerd om de BOVAG Onderhoudsbeurt te promoten. Lees daar meer over in dit bericht:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring