Binnenkort nieuw op viaBOVAG.nl: verbeterde inzichten voor adverteerders

Laatste update 06 april 2023 Leestijd: 3 min

Succesvol online verkopen begint bij goede inzichten. Daarom hebben we de deelnemersrapportage van viaBOVAG.nl volledig vernieuwd! We hebben de rapportage uitgebreid en verder ontwikkeld tot een volwaardige adviestool. Hiermee krijgt u meer inzicht én praktische tips om uw advertenties te verbeteren. Binnenkort gaat de gloednieuwe adviestool live op viaBOVAG.nl. 

Het is geen rocket science. Als uw advertenties beter presteren, krijgt u meer leads en verkoopt u meer. Het loont dus om uw online advertenties te verbeteren. Maar ja, waar begint u? Aan welke knoppen moet u draaien om betere resultaten te krijgen? Daarvoor heeft u eerst goede inzichten nodig.

Wat is de deelnemersrapportage?

In de deelnemersrapportage op MijnOndernemersportaal vindt u als adverteerder op viaBOVAG.nl realtime informatie over uw advertenties. Bijvoorbeeld het aantal views, leads en soft leads per advertentie. U ziet welke leads wanneer op welke voertuigen binnenkomen. Ook vindt u verschillende overzichten, zoals een compleet voertuigenoverzicht met actuele advertenties. 

Complete make-over

Om u nog beter te ondersteunen hebben we een nieuwe rapportage ontwikkeld. Deze geeft meer inzicht, is overzichtelijker en handiger in gebruik. Bovendien delen we ook relevante inzichten over uw consumenten om ze nóg beter bereiken.

Met de adviestool helpen we u met uw prijsstelling, uw salesproces én meer inzichten rondom de consumenten die geïnteresseerd zijn in uw voertuigen, zodat u ze beter kan opvolgen. In een prachtig, overzichtelijk nieuw jasje. Samen met adverteerders werken we voortdurend aan de optimalisatie van onze adviestool. Bekijk hieronder alvast een voorproefje van de nieuwe adviestool:

Rapportagetool-(1).png

Resultaten bespreken?

Heeft u vragen over de nieuwe adviestool of wilt u de resultaten graag samen doornemen? Neem dan contact op met uw accountmanager. Hij of zij helpt u graag op weg.

Contact met viaBOVAG.nl 

Met elkaar maken we viaBOVAG.nl tot een groot succes. Waar klanten goede auto’s, motoren, fietsen, caravans en campers kunnen vinden van goede BOVAG-ondernemers. Met transparantie vooraf en zekerheid achteraf. Heeft u nog vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met uw viaBOVAG.nl-accountmanager. Maar ook op kantoor staan mensen voor u klaar. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (030) 202 82 02 of e-mailadres adverteerders@viabovag.nl.  

Wilt u ook gebruikmaken van de diensten van viaBOVAG.nl en profiteren van landelijke promotie? Start dan ook met adverteren en kijk op mijn.bovag.nl/viabovag

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring