Ledenbijeenkomst aanhangwagenbedrijven: krijg praktische tips voor het vinden en vasthouden van personeel

Laatste update 14 april 2023 Leestijd: 3 min

Bas Blokker van Vibber komt tijdens de ledenbijeenkomst van BOVAG Aanhangwagenbedrijven op maandag 8 mei in Kamerik spreken over het werven en vasthouden van medewerkers. Ook in de aanhangwagenbranche is personeelskrapte een groeiend probleem. Belangrijk dus om hier als ondernemer aandacht aan te besteden. Bas Blokker heeft gewerkt bij een aanhangwagenbedrijf en kent de branche dus goed. Hij geeft u praktische tips over hoe u de juiste medewerkers vindt en hoe u zich als werkgever handig profileert. Naast een aantal interessante sprekers, staat er ook een informele activiteit op het programma. Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dat dan snel! 

Branchemanager Claudia van Engelenburg praat u tijdens de algemene vergadering allereerst bij over de belangrijkste BOVAG-projecten. De overstap naar keuren met Amtek staat onder andere op de agenda. Binnen twee jaar stappen alle aanhangwagenbedrijven over op een nieuwe methode om de BOVAG Onderhoudsbeurt mee uit te voeren. Daarbij worden de digitale formulieren vervangen door het werken de AMTeK-app en de steekproeven maken plaats voor een keuringsbegeleiding. Wilt u weten wat precies gaat veranderen en wat u moet doen om over te stappen? Bekijk dan alvast de onderstaande video én kom op 8 mei naar de ledenbijeenkomst!

Gastsprekers

Op de ledenbijeenkomst zijn naast Bas Blokker nog twee andere gastsprekers uitgenodigd. Hans Bresser (directeur strategie en innovatie bij BOVAG) praat u bij over de speerpunten van BOVAG en Wijnand de Geus (projectleider bij BOVAG) geeft een update over de apk-lobby. 

Informele buitenactiviteit

Omdat sinds de coronapandemie als aanhangwagenbranche niet meer bij elkaar zijn geweest, wordt de ledenbijeenkomst gecombineerd met de informele buitenactiviteit. U kunt kiezen voor een potje voetgolf of een schietclinic. U kunt uw keuze doorgeven op het aanmeldformulier. Let wel op: de schietclinic zit bijna vol!

Meer informatie over het programma

Meld u direct aan

Het bestuur van BOVAG Aanhangwagenbedrijven nodigt alle leden van harte uit om aanwezig te zijn op de ledenbijeenkomst en hoopt ook dat u tijd vrij maakt om erbij te zijn. De branche staat de komende tijd voor een aantal opgaven, daarom is het belangrijk om elkaar weer te zien. De ledenbijeenkomst vindt plaats op Buitenplaats Kameryck in Kamerik. 

Programma

  • 13.30 uur: Inloop en ontvangst 
  • 14.00 uur: Aanvang binnenprogramma
  • 16.30 uur: Groepsactiviteit buiten
  • 18.00 uur: Gezamenlijk diner 
  • 20.00 uur: Einde

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring