BOVAG op Kampeer en Caravan Jaarbeurs; op vakantie met elektrische trekauto centraal

Laatste update 29 september 2022 Leestijd: 3 min

BOVAG is van 5 tot en met 9 oktober weer aanwezig op de grootste kampeerbeurs van Nederland: de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. We staan op het buitenterrein met Try the Caravan en Try the Camper, waar bezoekers onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur kunnen leren rijden met een caravan, camper of minicaravan. U bent van harte welkom om ook een kijkje te komen nemen! Daarnaast is er dit jaar extra aandacht voor kamperen met een elektrische trekauto. BOVAG heeft een ludieke pr-actie op stapel staan waar u komende week meer over hoort. 

KCJ.jpgElke dag van de beurs kunnen bezoekers deelnemen aan Try the Caravan en Try the Camper op het buitenterrein. Samen met een BOVAG-rijinstructeur kunnen ze in een half uur de belangrijkste manoeuvres met een caravan, camper of minicaravan oefenen. Ook doorgewinterde kampeerders mogen hun skills toetsen. Natuurlijk promoten we daar onder bezoekers het BOVAG-kampeerbedrijf en de BOVAG Caravantraining. 

Kamperen met een EV

Dit jaar is er extra aandacht voor op kamperen met een elektrische auto. BOVAG geeft op de beurs voorlichting over het reizen met een elektrische trekauto en we delen een nieuwe BOVAG-folder uit over dit onderwerp. U kunt deze folder hieronder nu al downloaden, mocht u deze ook aan uw klanten willen meegeven:


BOVAG is ook onderdeel van de elektrische trekautoroute op de beurs. Try the Caravan doen we dit jaar namelijk met een volledig elektrische trekauto: een Volvo C40. Deze is aan BOVAG beschikbaar gesteld door Volvo. Dezelfde auto speelt ook een hoofdrol in een bijzondere pr-actie rondom kamperen met de elektrische auto, waarover u volgende week meer hoort.  

Keuzecoaches

Kees en Carla, de keuzecoaches van viaBOVAG.nl, zijn elke dag op het buitenterrein in de BOVAG-stand te vinden om bezoekers op weg te helpen bij hun zoektocht naar de voor hen perfecte caravan, camper of vouwwagen. Met meer dan veertig jaar kampeerervaring zijn zij echte experts als het gaat om kampeervoertuigen en kunnen consumenten daardoor onafhankelijk en deskundig advies geven.

Bent u van plan de beurs te bezoeken? U bent van harte uitgenodigd om langs te komen op het buitenterrein! 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring