Kom naar de BOVAG Rijinstructeursdag: kosteloze WRM-bijscholing rijbewijs B én een interessant ondernemersprogramma

Laatste update 27 oktober 2022 Leestijd: 3 min

BOVAG organiseert een speciale en kosteloze WRM-bijscholingsdag voor rijinstructeurs op maandag 13 februari 2023 in het BOVAGhuis in Bunnik. Het lesprogramma helpt uw rijinstructeurs om leerlingen voor rijbewijs B nog beter voor te bereiden op moeilijke verkeerssituaties. Voor u als ondernemers biedt BOVAG een boeiend ondernemersprogramma. Reden te meer om samen met uw instructeurs naar Bunnik te komen!

De kwaliteit van rijscholen en rijopleidingen moet omhoog in Nederland. Daarvoor worden diverse maatregelen genomen en komen er nieuwe eisen, zoals de prestatieladder van het CBR die in 2023 ingevoerd wordt. BOVAG-rijscholen behoren tot de betere rijscholen in Nederland en die voorsprong willen we natuurlijk graag behouden in de markt. Daarom helpt BOVAG uw rijinstructeurs tijdens de BOVAG Rijinstructeursdag om hun kennis en vaardigheden naar een hoger plan te tillen.

WRM-bijscholing rijbewijs B

Tijdens deze dag volgen uw rijsinstructeurs geheel kosteloos een WRM-bijscholingsprogramma voor rijbewijs B. Zij krijgen handvatten aangereikt waarmee zij hun leerlingen nog beter voor kunnen bereiden op moeilijke situaties. Zo leren zij jonge bestuurders veiliger rijgedrag aan en verhogen zij de slagingskans. De bijscholing levert uw instructeurs bovendien punten op die nodig zijn voor de verlenging van hun WRM-pas. 

Vier blokken

U kunt maximaal vier instructeurs aanmelden. Meld hen zo snel mogelijk aan want vol is vol. Uw instructeurs volgen vier blokken van elk anderhalf uur. De invulling van deze blokken wordt bepaald en verzorgd door de opleiders. Te zijner tijd ontvangen de deelnemers hier meer informatie over. Het bijscholingsprogramma start om 08.30 uur en duurt tot 16.45 uur, waarna we de dag gezamenlijk afsluiten met een buffet. Kijk voor meer informatie zoals programmatijden en aanmelden op mijn.bovag.nl/rijinstructeursdag.

Uw rijinstructeurs aanmelden voor de WRM-bijscholing

Ook interessant voor ondernemers

De rijinstructeursdag is ook de moeite waard voor u als ondernemer! Terwijl uw instructeurs de bijscholing volgen, biedt BOVAG Rijscholen u namelijk een interessant ondernemersprogramma. We praten u onder meer bij over BOVAG-lobbyactiviteiten en nieuwe producten, zoals BOVAG Energie en een kostprijsberekeningstool. We heten u graag om 12.00 uur van harte welkom in het BOVAGhuis. Inloop is tijdens de pauze van het instructeursprogramma, zodat u gezamenlijk met hen kunt lunchen. Om 13.30 uur start het ondernemersprogramma. Om 16.45 uur schuiven we aan bij de rijinstructeurs voor een gezamenlijk dinerbuffet. We beloven u een interessante middag en een boordevol programma, dus wees erbij. Kijk voor meer informatie zoals programmatijden en aanmelden op mijn.bovag.nl/rijinstructeursdag.

Uzelf aanmelden voor het ondernemersprogramma

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring