Handige folder legt verschil wettelijke en BOVAG Garantie uit

Laatste update 19 oktober 2022 Leestijd: 2 min

In de garantie-informatiebijeenkomst van afgelopen maandag bleek dat veel BOVAG-ondernemers moeite hebben om aan hun klanten het verschil uit te leggen tussen de zogenoemde 'wettelijke garantie' (de conformiteitsregels), en de BOVAG Garantie. Daarom heeft BOVAG een handige flyer ontwikkeld die die verschillen helder uit de doeken doet. Hij is geschikt om uit te printen, te laten drukken of digitaal te verstrekken. Zodat u uw klanten eenvoudig en goed kunnen voorlichten. U downloadt de folder hieronder:

Klantvragen

Hebben klanten nog meer vragen over garantie, dan kunt u ze verwijzen naar bovag.nl/garantie. Daar vinden zij kooptips en eveneens een flyer over het verschil tussen 'wettelijke garantie' en BOVAG Garantie.

Heeft u vragen?

Heeft u als ondernemer nog vragen over de wettelijke garantie of de BOVAG Garantie? Kijk dan op mijn.bovag.nl/garantie of bel met BOVAG Ledenadvies: 030-659 5300
 

Doe de kennistest en win een kartarrangement!

Wilt u zeker weten hoe het zit rondom BOVAG Garantie? Doe dan de BOVAG Garantie Kennistest, een quiz van 10 vragen waarin u uw kennis kunt testen en tegelijk leert hoe het zit. Een nuttige en leuke manier om uw kennis over de BOVAG Garantie op te vijzelen. En u maakt ook nog eens kans op een kartarrangement voor tien collega's. U kunt meedoen tot en met 31 oktober 2022. De winnaar wordt 1 november 2022 bekendgemaakt. 

Doe de test

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring