BOVAG WinterWasWeken: inschrijving geopend!

Laatste update 20 oktober 2022 Leestijd: 3 min

Vanaf nu kunt u zich aanmelden voor de BOVAG WinterWasWeken, die net als voorgaande jaren de hele maand januari plaatsvinden. 

Winterse verleiding

De BOVAG WinterWasweken worden georganiseerd om consumenten duidelijk te maken dat autowassen of poetsen in de winter noodzakelijk is. Een schone auto verbetert nu eenmaal de zichtbaarheid in het verkeer. Een must tijdens de donkere wintermaanden. Dus weg met die vieze koplampen en ruiten! Als BOVAG-autowas- of -poetsbedrijf kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan het verspreiden van deze boodschap door mee te doen aan de WinterWasWeken. Maar bovenal zijn de WinterWasWeken voor u dé slimme marketingtool om meer klanten naar uw autowasstraat of autopoetsbedrijf te trekken en uw klantendatabase uit te breiden.

Klantenmagneet

Tijdens de WinterWasWeken – die van 1 tot 31 januari 2023 plaatsvinden - maakt elke klant die zijn of haar auto bij u komt wassen of poetsen kans op fantastische prijzen. Natuurlijk reiken we dit jaar ook een geweldige superhoofdprijs uit en geven we meer dan zeventig andere prijzen weg, zoals weekendjes weg, dagjes uit en nog veel meer. Wilt u ook nieuwe klanten en vaste klanten extra aan u binden? Doe dan mee! Met deze actie zorgt u ervoor dat u uw autowasstraat een maand lang goed in de spotlights zet. En welke klant zegt nu nee tegen zulke schitterende prijzen?

Doe mee!

Het enige dat u hoeft te doen, is u zo snel mogelijk aanmelden. Aan deelname is een eenmalige bijdrage per vestiging verbonden. In ruil hiervoor krijgt u gratis kanskaarten, een eigen deelnamepagina op onze actiesite en natuurlijk promotiemateriaal voor uw eigen locatie en een digitale mediakit. En het belangrijkste: deelname levert u een hoop nieuwe klanten op! Want net als voorgaande jaren zorgt BOVAG voor landelijke communicatie op radio en social media. 

Aanmelden: snel en simpel

Schrijf uw bedrijf – via onderstaande aanmeldbutton – vandaag nog in voor de landelijke BOVAG WinterWasWeken. Wacht daarmee niet te lang, want alleen dan kunnen wij garanderen dat u de promotiemiddelen op tijd in huis heeft voor de WinterWasWeken van start gaan.

Meld u hier aan voor de WinterWasWeken

Wilt u meer informatie over de actie? Kijk dan op mijn.bovag.nl/winterwasweken

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring