Afsluiting kampeerseizoen met branchediner op 28 november

Laatste update 25 oktober 2022 Leestijd: 2 min

Om het einde van het kampeerseizoen te markeren, organiseert BOVAG samen met KCI een diner voor de kampeerbranche. Dit branchediner vindt plaats op maandag 28 november en wordt gehouden in Fort Voordorp in Groenekan. In ontspannen en informele setting worden caravan- en camperbedrijven getrakteerd op een smakelijk en tegelijk inspirerend programma. Zo is er een presentatie over BOVAG Energie en vooraf kunnen leden een workshop volgen.  

Het branchediner draait om dineren, inspireren én ouderwets netwerken. Op het menu staan, naast heerlijke gerechten, enkele boeiende sprekers. Het diner start om 17.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Tussen de gangen door maken wij van de gelegenheid gebruik om u bij te praten over enkele actualiteiten en over BOVAG Energie.

Voorprogramma: kies zelf uw workshop

Voorafgaand aan het branchediner kunnen BOVAG-caravan- en -camperbedrijven een workshop bijwonen. Dit voorprogramma is niet verplicht, men kan zich hier apart voor aanmelden. Inloop voor de workshops is vanaf 16.30 uur, de workshop duurt van 17.00-17.30 uur. Leden hebben de keuze uit twee workshops: 
  • Personeel in een krappe arbeidsmarkt: Joël van den Doel (bureau Vibber) over het vinden, boeien en binden van personeel. 
  • Werken met familie: Ed van de Vijver (BDO) over bijzonderheden binnen een familiebedrijf en de do’s en don’ts.

BOVAG Energie 

Energie is al tijden het gesprek van de dag. Dan hebben we het vooral over schaarste, stijgende kosten, klimaatmaatregelen en verduurzaming. BOVAG denk dat energie ook een kans kan zijn voor ondernemers. Hans Bresser (directeur strategie & innovatie van BOVAG) is op 28 november te gast bij ons branchediner en komt uitgebreid vertellen over BOVAG Energie, een nieuwe platform waarmee BOVAG ook de kampeerbranche helpt voorbereid te zijn op de toekomst. 

Ga voor meer informatie over het programma en aanmelden naar mijn.bovag.nl/branchedinerkamperen.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring