Branchediner voor caravan- en camperbedrijven

Terug

Als afsluiting van het kampeerseizoen organiseert BOVAG samen met KCI een diner voor de kampeerbranche. Dit branchediner vindt plaats op maandag 28 november en wordt gehouden in Fort Voordorp in Groenekan. In ontspannen informele setting trakteren wij u op een smakelijk en tegelijk inspirerend programma en al tafelend kunt u uitbreid bijpraten met branchegenoten. Schuift u ook aan?

Het branchediner draait om dineren, inspireren én ouderwets netwerken. Op het menu staan, naast heerlijke gerechten, enkele boeiende sprekers. Het diner start om 17.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Voorafgaand aan het branchediner kunt u als u dat wilt een workshop bijwonen. Dit voorprogramma is niet verplicht, u kunt zich hier apart voor aanmelden.

Voorprogramma: kies zelf uw workshop

17.00-17.30 uur, inloop vanaf 16.30 uur

 • Personeel in een krappe arbeidsmarkt: Er is een tekort aan (goed) personeel. Hoe vindt en bindt u de juiste medewerkers? Uit onderzoek blijkt dat medewerkers anno 2022 op zoek zijn naar meer flexibiliteit, inspraak en waardering. Joël van den Doel (bureau Vibber) vertelt waarom werkgeluk, betrokkenheid en onderling vertrouwen belangrijk zijn, vooral met het oog op de toekomst. 
 • Werken met familie: Wat betekent het runnen van een familiebedrijf in de praktijk en wat heeft dat voor invloed op het maken van belangrijke keuzes? Ed van de Vijver (BDO) gaat in op zowel bedrijfs- als familievraagstukken die van belang zijn voor de continuïteit en het succes van een bedrijf. Wat zijn de voorwaarden voor het bouwen aan een duurzame toekomstvisie en wat zijn de do’s and don’ts bij exitregelingen, conflictmanagement en in de communicatie?


Parallel hebben KCI-leden een eigen voorprogramma, waarover zij apart zijn geinformeerd. Deze workshops zijn voor BOVAG-leden, u kunt één van de twee volgen zijn ze zijn optioneel. Komt het u beter uit om alleen met ons te dineren? Haak dan om 17.30 uur aan voor het gezamenlijke programma. 

Programma branchediner 

17.30-21.00 uur 

Om 17.30 uur gaan we aan tafel en kunt u genieten van een driegangendiner. Tussen de gangen door maken wij van de gelegenheid gebruik om u kort bij te praten over onder andere BOVAG Energie en opvallende trends en ontwikkelingen in de kampeerbranche.

BOVAG Energie

Het energiecontract is al tijden gesprek van de dag. BOVAG denkt dat energie naast een uitdaging ook een kans kan zijn. Daarom is in september BOVAG Energie gelanceerd, een platform waarmee BOVAG ondernemers helpt voorbereid te zijn op de toekomst. Met concrete informatie, advies, tools, producten en diensten. Wat dacht u van een energiescan van een onafhankelijk adviseur, die laat zien hoe u kunt verduurzamen en besparen? Of een tool die aangeeft voor welke subsidieregelingen u in aanmerking komt? Hans Bresser (directeur strategie & innovatie van BOVAG) is op 28 november te gast en spreekt tijdens ons branchediner over de kansen van BOVAG Energie voor kampeerbedrijven.  

Aanmelden

Dit branchediner is exclusief voor genodigden van BOVAG en KCI. Aanmelden kan met twee personen per lidmaatschap. Extra personen gaat op aanvraag, daarvoor kunt u mailen naar caravancamper@bovag.nl. Bent u er ook bij? Meld u tijdig aan, zodat we weten op hoeveel gasten wij kunnen rekenen. Aanmelden kan tot 23 november. Heeft u vragen? Stel deze dan per e-mail via events@bovag.nl

Aanmelden

Tijden:

 • 16.30 uur Inloop voorprogramma
 • 17.00 uur Aanvang voorprogramma
 • 17.30 uur Aanvang branchediner
 • 21.00 uur Afsluiting programma
 

Op een rijtje:

 • Locatie: Fort Voordorp
  Voordorpsedijk 28b
  3737 BK Groenekan (parkeren is gratis)
 • Datum: 28 november 2022
  Van 16:30 - 21:00
 • Voor afmeldingen en vragen: events@bovag.nl

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring