Fietsbedrijven: wilt u jongeren beter aan uw bedrijf binden? Doe dan mee aan dit OOMT-onderzoek

Laatste update 03 november 2022 Leestijd: 2 min

Onderzoeksbureau Youngworks zoekt namens OOMT fietsbedrijven én jonge medewerkers die mee willen werken aan een vervolgonderzoek over de uitstroom van jongeren uit de branche. Dit onderzoek is bedoeld om een aanpak te ontwikkelen waarmee werkgevers jongeren beter aan zich kunnen binden.

Youngworks zoekt bedrijven die willen meepraten en meedenken over de nieuwe ideeën van het onderzoeksbureau. Zet u zich graag in voor de ontwikkeling van jongeren in de branche, maar vindt u dit soms lastig of weet u niet altijd goed hoe? Of gaat het binden van jong talent u juist goed af en heeft u tips die u wilt delen? Dan komt Youngworks graag met u in contact voor een gesprek.

Praktische informatie over het gesprek:

  • De gesprekken vinden plaats in november.
  • Een interview duurt een uur en vindt plaats op een moment dat het u uitkomt.
  • Dit kan online via Zoom of face-to-face bij uw bedrijf.
  • De vergoeding is € 50,- per persoon.

Jonge medewerkers gezocht

Het onderzoeksbureau is voor het onderzoek ook op zoek naar jonge medewerkers die werkzaam zijn bij een fietsbedrijf. Het gaat om medewerkers met een maximumleeftijd van 27 jaar, die werkervaring hebben maar nog niet heel lang geleden hun opleiding hebben afgerond. Als u een jonge medewerker in dienst heeft, kunt u dit nieuwsbericht aan hem of haar doorsturen. Aanmelden kan ook via het onderstaande e-mailadres. 

Doe mee 

Wilt u of uw medewerker meedoen? Stuur een e-mail naar info@youngworks.nl met vermelding van uw naam, functie, bedrijfsnaam en telefoonnummer. Voor meer informatie over het onderzoek kunt u mailen naar onderzoeker Anne Lisa: annelisa@youngworks.nl.

Hoge uitstroom

Vorig jaar liet OOMT onderzoeksbureau Youngworks de uitstroom van jongeren uit de branche onderzoeken. Daaruit bleek dat met het rendementsdenken en harde werkcultuur werkgevers jongeren – vaak onbewust – hun bedrijf uitwerken. In het vervolgonderzoek wil OOMT samen met onderwijsinstellingen, bedrijven en jongeren in de branche een aanpak ontwikkelen die werkgevers helpt om jongeren beter te binden.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring