Voorprogramma branchediner in teken van personeelskrapte en werken met familie

Laatste update 09 november 2022 Leestijd: 3 min

Hoe voorkomt u dat conflicten in het familiebedrijf het succes en de continuïteit in de weg staan? Ed van de Vijver van BDO spreekt hier met u over tijdens het voorprogramma van het branchediner voor caravan- en camperbedrijven dat wordt gehouden op 28 november in Fort Voordorp (Groenekan). Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog, want het programma is echt de moeite waard!

Aanmelden

Om het einde van het kampeerseizoen te markeren, organiseert BOVAG samen met KCI een branchediner voor de kampeerbranche. In ontspannen en informele setting worden caravan- en camperbedrijven getrakteerd op een smakelijk en tegelijk inspirerend programma. Ed van de Vijver (BDO) geeft een presentatie over ‘Werken met familie’ en Joël van den Doel (Vibber) over 'Personeel in tijden van krapte'. Hans Bresser (BOVAG) praat de branche bij over BOVAG Energie, een platform waarmee BOVAG ook kampeerbedrijven helpt om de uitdagingen van de energietransitie het hoofd te bieden en kansen te verzilveren.

Voorprogramma branchediner

U kunt kiezen uit twee sessies:  

  • Werken met familie: Wat betekent het runnen van een familiebedrijf in de praktijk en wat heeft dat voor invloed op het maken van belangrijke keuzes? Ed van de Vijver (BDO) gaat in op zowel bedrijfs- als familievraagstukken die van belang zijn voor de continuïteit en het succes van een bedrijf. Wat zijn de voorwaarden voor het bouwen aan een duurzame toekomstvisie en wat zijn de do’s and don’ts bij exit-regelingen, conflictmanagement en in de communicatie?
  • Personeel in een krappe arbeidsmarkt: Er is een tekort aan (goed) personeel. Hoe vindt en bindt u de juiste medewerkers? Door uit uw comfortzone te stappen. Medewerkers zijn anno 2022 op zoek naar meer flexibiliteit, inspraak en waardering. Joël van den Doel (Vibber) vertelt wat u kunt doen om het werkgeluk te verhogen, de betrokkenheid te vergroten, het onderlinge vertrouwen te vergroten en uw bedrijf toekomstbestendig te maken. “Zet niet je klant, maar je eigen medewerker centraal”, aldus Joël.

BOVAG Energie

Energie is al tijden het gesprek van de dag. Dan hebben we het vooral over schaarste, stijgende kosten, klimaatmaatregelen en verduurzaming. BOVAG denkt dat energie ook een kans kan zijn voor ondernemers. Hans Bresser (directeur strategie & innovatie van BOVAG) is op 28 november te gast bij het branchediner en komt uitgebreid vertellen over BOVAG Energie, een nieuw platform waarmee BOVAG ook de kampeerbranche helpt voorbereid te zijn op de toekomst. 

Kennismaken branchemanager

Op 1 november is Claudia van Engelenburg gestart als nieuwe branchemanager van BOVAG Caravan- en camperbedrijven. Claudia persoonlijk de hand schudden? Ook dat kan tijdens het branchediner. 

Aanmelden

Klik voor de programmatijden en om u aan te melden op onderstaande button.

Aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring