Ledenbijeenkomst BOVAG Energiesystemen en Revisie: rondkijken bij Sandfirden Technics, methanolprojecten en bijpraten met collega’s. U komt toch ook?

Laatste update 03 november 2022 Leestijd: 2 min

De derde en laatste ledenbijeenkomst van dit jaar organiseren we op donderdag 1 december 2022. Dit keer zijn we te gast bij Sandfirden Technics in Den Oever. U bent van harte welkom van 12.30 tot 18.30 uur bij Sandfirden, Haventerrein 1 in Den Oever. We hebben ook dit keer weer een mooi programma voor u samengesteld met veel interessante onderwerpen en sprekers.

Aanmelden

Na ontvangst met lunch krijgt u een rondleiding door het recent verbouwde duurzame pand van Sandfirden Technics, leverancier van o.a. diesel- en gasmotoren en generatorsets van Scania, AGCO Power en Dresser-Rand Guascor. Ook is Sandfirden recent dealer geworden van Scandinaos, de enige motor die volledig op methanol draait.

Methanol centraal in presentaties 

Na de rondleiding is er een plenair gedeelte met interessante gasten en verrassende activiteiten. Zo legt Fleet Development Manager Peter Toxopeüs van Fugro uit hoe en waarom het onderzoeksschip Fugro Pioneer is omgebouwd tot testschip van methanol. Dit is voor Fugro de eerste stap voor een emissieloze vloot en maakt onderdeel uit van Fugro’s ambitie geheel klimaatneutraal te opereren in 2035. Verder komt Loek Verheijen aan het woord. Hij is projectleider Klimaatneutraal varen bij de Rijksrederij (Rijkswaterstaat).  

Afscheid en benoeming bestuursleden

Ook zullen we tijdens deze bijeenkomst afscheid nemen van drie leden van het bestuur. Nieuwe bestuursleden zullen bij stemming door de aanwezige leden worden benoemd. 

Bijpraten

Natuurlijk is er gedurende de middag ook genoeg tijd om met elkaar te netwerken. Niet alleen wij hebben u veel te vertellen, uw collega’s ook. 

Bekijk hier het volledige programma of meld u hieronder direct aan:

Aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring