Ledenbijeenkomst Energiesystemen en Revisie

Terug

De derde en laatste ledenbijeenkomst van dit jaar organiseren we op donderdag 1 december 2022. Dit keer zijn we te gast bij Sandfirden Technics in Den Oever. We kijken er naar uit u in grote getalen te mogen ontvangen! U bent van harte welkom van 12.30 tot 18.30 uur bij Sandfirden, Haventerrein 1 in Den Oever.

Aanmelden

Rondleiding bij Sandfirden Technics 

We hebben ook dit keer weer een mooi programma voor u samengesteld met veel interessante onderwerpen en sprekers. Na ontvangst met lunch krijgt u een rondleiding door het recent verbouwde duurzame pand van Sandfirden Technics, leverancier van o.a. diesel- en gasmotoren en generatorsets van Scania, AGCO Power en Dresser-Rand Guascor. Ook is Sandfirden recent dealer geworden van Scandinaos, de enige motor die volledig op methanol draait.  

Methanol centraal in presentaties 

Na de rondleiding is er een plenair gedeelte met interessante gasten en verrassende activiteiten. Zo legt Fleet Development Manager Peter Toxope├╝s van Fugro uit hoe en waarom het onderzoeksschip Fugro Pioneer is omgebouwd tot testschip van methanol. Dit is voor Fugro de eerste stap voor een emissieloze vloot en maakt onderdeel uit van Fugro’s ambitie geheel klimaatneutraal te opereren in 2035. Verder komt Loek Verheijen aan het woord. Hij is projectleider Klimaatneutraal varen bij de Rijksrederij (Rijkswaterstaat).  

Wordt u ons nieuwe bestuurslid? 

Ook zullen we tijdens deze bijeenkomst afscheid nemen van drie leden van het bestuur. Uiteraard willen we deze bestuursleden graag vervangen. Daarom doen we een beroep op u om zich te melden als u interesse heeft het bestuur van BOVAG Energiesystemen te komen versterken. Heeft u interesse in een bestuursfunctie, dan kunt u zich tot uiterlijk 1 november a.s. aanmelden via paulinebrokke@bovag.nl. Een krachtig bestuur is in deze tijden van snelle verandering een belangrijke schakel voor alle aangesloten bedrijven. Nieuwe bestuursleden zullen bij stemming door de aanwezige leden worden benoemd. 

Bijpraten met collega’s 

Natuurlijk is er gedurende de middag ook genoeg tijd om met elkaar te netwerken. Niet alleen wij hebben u veel te vertellen, uw collega's ook! 

Programma

12:30 uur   Ontvangst en lunch 
13:00 uur   Welkom en rondleiding Sandfirden Technics 
13:45 uur   Pauze  
14:00 uur   Start programma deel 1 
15:30 uur   Pauze 
16:00 uur   Start programma deel 2 
17.30 uur   Afsluiting en buffet 
18:30 uur   Einde 

U komt toch ook! 

We rekenen op uw komst! We ontmoeten u graag op donderdag 1 december om 12.30 uur bij Sandfirden Technics, Haventerrein 1 in Den Oever.

Aanmelden   

Verhinderd? Laat het ons weten!

Bent u onverwachts verhinderd? Klik hier om u af te melden. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar paulinebrokke@bovag.nl.  

 

Op een rijtje:

  • Locatie: Sandfirden Technics
    Haventerrein 1
    1779 GS Den Oever
  • Datum: 01 december 2022
    Van 12:30 - 18:30
  • Voor afmeldingen en vragen: paulinebrokke@bovag.nl
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring