Maak kennis met uw politiecontactpersoon op de regiobijeenkomsten van verhuur- en deelautobedrijven

Laatste update 19 mei 2022 Leestijd: 3 min

De regionale aanspreekpunten van de politie zijn aanwezig op de drie regiobijeenkomsten die BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven in juni houdt. Op deze avonden delen zij hun ervaringen en tips om criminaliteit te voorkomen. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan over wat er in uw bedrijf of omgeving speelt. Grijp deze kans en meld u aan voor de bijeenkomst in Zwolle (8 juni), Best (9 juni) en Bunnik (15 juni)!  

BOVAG werkt nauw samen met de politie om criminaliteit in de verhuur- en deelautobranche aan te pakken en te voorkomen. BOVAG maakt bijvoorbeeld deel uit van het landelijke overleg Bonafide Autoverhuur. Daar schuift vanuit elke regio iemand van de politie aan, die ook aanspreekpunt is voor autoverhuurders. Zo kunnen we urgente kwesties met elkaar delen. Daar heeft ook u voordeel bij: u heeft een eigen politiecontactpersoon die weet wat er op landelijk en regionaal niveau speelt in de verhuur- en deelautobranche. Ook is deze contactpersoon op de hoogte van wat BOVAG en de BOVAG-verhuur- en -deelautobedrijven al doen om criminaliteit te voorkomen. Bovendien heeft u dankzij de samenwerking tussen BOVAG en de politie bij problemen of vragen altijd korte lijntjes met de politie dankzij deze contactpersoon. Kom dus naar de regiobijeenkomsten om met hen kennis te maken en nuttige tips en ervaringen te horen van de politie.  

Contactpersonen, data en locaties: 

De volgende regiocontactpersonen van de politie zijn aanwezig op de bijeenkomsten: 
  • Martin Jansen: 8 juni, Stadion PEC Zwolle
  • Jan van Oudheusden: 9 juni, ’t Boshuys in Best 
  • Tim Sybersma: 15 juni, BOVAGhuis in Bunnik
U bent vanaf 19.00 uur welkom op de locaties. Het programma duurt van 19.30 tot 20.45 uur, waarna u kunt netwerken met de ondernemers uit branche. 

Meld u direct aan

Digitale criminaliteit, elektrificatie en netwerken

Ook digitale criminaliteit staat deze avonden op het programma, want dit is een groeiend probleem in de mobiliteitsbranche. BOVAG vertelt wat u daar als ondernemer tegen kunt doen. Daarnaast delen we de resultaten uit nieuw scenario-onderzoek over de brandstoftransitie. Hoe snel gaat de overgang naar elektrisch rijden in Nederland en wat komt er op de verhuurbranche af? Uiteraard hoort u meer over waar BOVAG mee bezig is, zoals de nieuwe campagne. Dit alles in een gezellige cafésetting, waarbij er veel ruimte is om in contact te komen met branchecollega’s. Bent u er ook bij?

Klik hier voor het uitgebreide programma

Meld u aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring