Een BN’er bij u in de wasstraat? Meld u aan voor de Nationale Autowasdag op 2 juli! 

Laatste update 31 mei 2022 Leestijd: 3 min

Ambassadeurs van het Nationaal MS Fonds gaan op 2 juli op pad om hun auto te laten wassen tijdens de Nationale Autowasdag. Wie weet komt Kraantje Pappie, Ben Cramer of Victor Abeln bij uw wasstraat langs! Ook roepen zij hun fans op om hun auto te laten wassen op deze dag. Dat betekent volop promotie en hopelijk ook drukte bij de deelnemende wasstraten. Tientallen bedrijven hebben zich al aangemeld om op 2 juli auto’s te wassen en te poetsen voor het Nationaal MS Fonds. Help ook mee om deze dag tot een succes te maken en meld u vandaag nog aan! 

Dit jaar is het Nationaal MS Fonds het goede doel. We dragen met de actie bij aan het verwezenlijken van haar droom: een toekomst zonder de ziekte Multiple Sclerose (MS). In Nederland leven zo’n 25.000 mensen met deze ziekte aan het centrale zenuwstelsel. Medicatie kan de ziekte afremmen, maar een definitieve oplossing is er (nog) niet. Het Nationaal MS Fonds investeert in wetenschappelijk onderzoek en maakt zich hard voor het continu verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS en hun zorg. Een mooi doel om een steentje aan bij te dragen! 

Hoe werkt de actie?

Voor elke wasbeurt draagt uw BOVAG-autowasbedrijf op zaterdag 2 juli één euro af. Voor elke poetsbeurt die uw poetsbedrijf uitvoert in de week voorafgaand aan de Nationale Autowasdag zamelt u een deel van de opbrengst in, met als richtlijn tien procent. 

Promotiematerialen en kleurplaat

In week 24 of 25 ontvangt u van BOVAG een spandoek en posters, waarmee u kunt laten zien dat u meedoet. Daarnaast wordt er met het Nationaal MS Fonds een kleurplaat gemaakt, die u ook per post ontvangt en die u voor en op de Nationale Autowasdag kunt uitdelen. Kinderen die de ingekleurde exemplaren naar BOVAG opsturen, maken kans op een dagje weg met het hele gezin. Er komt ook een digitaal promotiepakket beschikbaar eind mei, met onder andere een voorbeeld-persbericht en banners voor social media. 

Collectanten in uw wasstraat

Nieuw op de Nationale Autowasdag is dat collectanten van het Nationaal MS Fonds kunnen komen collecteren op uw locatie, om zo nog meer geld in te zamelen voor het goede doel. Als u dit liever niet wilt bij uw bedrijf, dan kunt u dit aangeven door een mail te sturen naar autowas@bovag.nl.

Uw bedrijfsnaam op de cheque

De ingezamelde tekeningen worden na afloop samen met de cheque van het ingezamelde bedrag aangeboden aan het Nationaal MS Fonds. Dit doen we onder de noemer ‘BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven steken het Nationaal MS Fonds een hart onder de riem'. Als u meedoet aan deze actie komt ook uw bedrijfsnaam op de cheque. 

Meld u aan

Kunnen wij rekenen op uw deelname? Kijk voor meer informatie over deze actie op mijn.bovag.nl/autowasdag of meld u direct aan via de onderstaande button. 

Meld u aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring