Auto’s wassen en poetsen voor het goede doel; doet u mee met de Nationale Autowasdag?

Laatste update 24 mei 2022 Leestijd: 3 min

Op zaterdag 2 juli kunt u meedoen met de BOVAG Nationale Autowasdag. Dit jaar wassen en poetsen we auto’s voor het goede doel: het Nationaal MS Fonds. Als u meedoet, ontvangt u onder meer een spandoek en promotiepakket waarmee u kunt laten zien dat u deelneemt aan deze actie. Help mee om de Nationale Autowasdag weer tot een succes te maken en meld u vóór 26 juni aan!

Dit jaar heeft het bestuur het Nationaal MS Fonds gekozen als goede doel. We dragen met de actie bij aan het verwezenlijken van haar droom: een toekomst zonder de ziekte Multiple Sclerose (MS). In Nederland leven zo’n 25.000 mensen met deze ziekte aan het centrale zenuwstelsel. Medicatie kan de ziekte afremmen, maar een definitieve oplossing is er (nog) niet. Het Nationaal MS Fonds in wetenschappelijk onderzoek en maakt zich hard voor het continu verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS en hun zorg. Een mooi doel om een steentje aan bij te dragen! 

Hoe werkt de actie?

Voor elke wasbeurt draagt uw BOVAG-autowasbedrijf op zaterdag 2 juli één euro af. Voor elke poetsbeurt die uw poetsbedrijf uitvoert in de week voorafgaand aan de Nationale Autowasdag zamelt u een deel van de opbrengst in, met als richtlijn tien procent. Voorafgaand aan de actie ontvangt u van BOVAG een spandoek, poster en (digitaal) promotiepakket, waarmee u kunt laten zien dat u meedoet. Daarnaast wordt er met het Nationaal MS Fonds een kleurplaat gemaakt, die u voor en op de Nationale Autowasdag kunt uitdelen. Kinderen die de ingekleurde exemplaren naar BOVAG opsturen, maken kans op een dagje weg met het hele gezin. De ingezamelde tekeningen worden na afloop samen met de cheque van het ingezamelde bedrag aangeboden aan het Nationaal MS Fonds. Dit doen we onder de noemer ‘BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven steken het Nationaal MS Fonds een hart onder de riem'. Als u meedoet aan deze actie komt ook uw bedrijfsnaam op de cheque. 

Kunnen wij rekenen op uw deelname? Kijk voor meer informatie over deze actie op mijn.bovag.nl/autowasdag of meld u direct aan via de onderstaande button. 

Aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring