NOW-nieuws: aanvraagloket vaststelling NOW 2 sluit, loket opent voor NOW 4

Laatste update 10 maart 2022 Leestijd: 2 min

Dankzij alle versoepelingen is het weer mogelijk om zonder beperkingen te ondernemen. De regering vindt een tegemoetkoming in de loonkosten per Q2 niet meer op zijn plek. Daarmee is NOW 6 vooralsnog de laatste NOW-periode. Toch is er actueel NOW-nieuws. Het aanvraagloket voor de vaststelling van NOW 2 sluit 31 maart 2022. Op diezelfde datum opent dit loket juist haar deuren voor het aanvragen van de definitieve vaststelling van NOW 4. 

NOW 2

U kunt tot en met 31 maart a.s. de definitieve vaststelling van NOW 2 aanvragen. Als u nog in afwachting bent van een accountants- of derdenverklaring kunt u extra tijd aanvragen. Het UWV heeft alle informatie over NOW 2 hier op rij gezet.

NOW 4

Per 31 maart 2022 opent het vaststellingsloket voor NOW 4 juist. U kunt tot en met 22 februari 2023 uw aanvraag doen. Hier vindt u alle informatie van het UWV over deze aanvraagperiode 

Overzicht van alle termijnen

Als u gebruik heeft gemaakt van de NOW zijn er flink wat termijnen die u in de gaten moet houden.  Het UWV heeft een document opgesteld waarin dat overzichtelijk is bijgehouden. 

Vragen? 

Wilt u meer weten over de NOW? Kijk dan in ons dossier, neem contact op met uw boekhouder of bel met BOVAG Ledenadvies via (030) 659 53 00 of ledenadvies@bovag.nl.  

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring