Hersenexpert Erik Scherder 21 maart gastspreker op Jaarcongres Kampeerbranche

Laatste update 01 maart 2022 Leestijd: 2 min

Op maandag 21 maart verwelkomen we de kampeerbranche weer fysiek in het BOVAGhuis in Bunnik. Op het gevarieerde congresprogramma staat onder meer een lezing van niemand minder dan de bekende hersenwetenschapper Erik Scherder. Lees in dit bericht meer over wat u kunt verwachten en meld u op tijd aan, want vol is vol.

Erik-Scherder-200x250.jpgBOVAG en KCI zijn blij dat we na een periode van afstand weer een fysiek jaarcongres kunnen houden. Een dag voor de branche, om elkaar weer eens te zien en spreken. Extra verheugd zijn we dat de prominente hersenwetenschapper Erik Scherder te gast zal zijn als spreker. Hij zit regelmatig aan tafel bij talkshows, is auteur van meerdere boeken én initiatiefnemer van de Ommetje-app die in 2020 vanwege corona razend populair werd. Scherder staat bekend om zijn pleidooi om meer te bewegen en zal ons op 21 maart haarfijn uitleggen wat de impact is van de natuur, vakantie en kamperen op onze gezondheid. Een boeiende analyse waar wij als kampeerbranche ongetwijfeld ons voordeel mee kunnen doen! 

Interessant programma

Scherder is de afsluiter van een interessant congresprogramma met onder meer een algemene ledenvergadering. Branchemanager Maarten Mastop zal tijdens de ALV diverse bestuurszaken behandelen. Daarna neemt hij met Hans Louwers (KCI) op een luchtige en leuke manier het achterliggende jaar met u door tijdens het gezamenlijke programma. Wat speelde er, wat hebben we met elkaar bereikt? Welke ontwikkelingen zijn ons opgevallen en waar zijn we als branche trots op? Zowel dieptepunten als hoogtepunten zullen de revue passeren. Aansluitend praten BOVAG en KCI u bij over branchebrede zaken. 

Meld u tijdig aan

Voldoende redenen om ook naar het congres te komen dus. Bent u erbij? Meer details over het programma en hoe we bijvoorbeeld omgaan met coronaregels vindt u op mijn.bovag.nl/jaarcongreskampeerbranche. Hier kunt u zich ook aanmelden. Wees op tijd, want vol is vol.

Meer informatie over het programma en aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring