Fiets je fit, voor en na een autorit! En meer tips voor gezonde medewerkers tijdens de Ledenbijeenkomst voor rijscholen

Laatste update 31 maart 2022 Leestijd: 3 min

Rijinstructeurs brengen hun werkdag grotendeels zittend door en daar worden ze niet gezonder van. Hoe mooi zou het dus zijn als zij met de fiets naar hun werk komen? Met de Fiets van de Zaak stimuleert u medewerkers om in beweging te komen! Tijdens de Ledenbijeenkomst voor BOVAG-rijscholen op 20 april vertellen we er u alles over. Lees meer over deze workshop en over het gehele programma, en meld u aan.

De ledenbijeenkomst vindt plaats bij De Weerd Verkeersopleidingen in Apeldoorn en biedt naast deze workshop een boeiend programma rondom het thema ‘gezonde werkomstandigheden’. Leer bijvoorbeeld hoe u voorkomt dat medewerkers uitvallen door te veel zitten en stress. Ook is er aandacht voor digitale veiligheid – ook voor kleinere bedrijven een groeiend gevaar – en voor financieel management: leer hoe u grip krijgt op uw financiën.

De bijeenkomst wordt gehouden van 17.00-22.00 uur en dit kunt u allemaal verwachten: 

  • Korte algemene ledenvergadering met herbenoemingen voor het afdelingsbestuur en de BOVAG Ledenraad.  
  • Workshops rond het thema ‘Werken aan gezonde arbeidsomstandigheden’ We geven vier workshops waarvan u er twee kunt volgen. Een daarvan is ‘Fiets van de Zaak’ (lees hieronder meer).   
  • Gastspreker Archie M. Harrison: Amerikaanse onderzoeker die in opdracht van enkele Nederlandse vakbonden onderzoek heeft gedaan naar de arbeidsomstandigheden in de rijscholenbranche. Harrison presenteert zijn bevindingen en vier verbeterscenario’s.  
  • Smakelijk diner, een netwerkborrel en volop de tijd om bij te praten.   

Workshop gezonde medewerkers: Fiets van de Zaak 

Met het oog op de fysieke en mentale gezondheid van onze medewerkers is bewustwording over het belang van regelmatig bewegen en aandacht voor gezonde gewoontes belangrijk. In dat kader introduceren we tijdens deze workshop de fiets van de zaak, aangeboden door BOVAG Leasefiets. Hiermee kunt u uw medewerkers aanmoedigen met de fiets naar hun werk te komen, omdat u het belangrijk vindt dat ze gezond en fit blijven. Want werken aan fitte medewerkers is tegelijk werken aan het terugdringen van verzuim en dus aan de continuïteit van uw bedrijf. Thomas Edens van BOVAG Leasefiets presenteert in deze workshop de mogelijkheden van de leasefiets. 

Benieuwd naar de andere drie workshop? Lees meer op mijn.bovag.nl/ledenbijeenkomstrijscholen.  

Aanmelden

Wilt u een van de workshops volgen? Meld u dan snel aan, voordat ze vol zitten! Aanmelden kan via de gele knop hieronder. De ledenbijeenkomst biedt plek aan maximaal 100 personen, dus wees op tijd. Daarvoor geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.   

Meld u direct aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring