Vanavond eerste regiobijeenkomst in Zwolle, laatste kans om aan te melden voor Best en Bunnik

Laatste update 08 juni 2022 Leestijd: 2 min

Vanavond wordt de eerste regiobijeenkomst van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven gehouden in Zwolle. Er volgen nog twee bijeenkomsten in andere regio’s van Nederland. Wilt u daarbij aanschuiven? Geef u dan snel op voor donderdag 9 juni (Best) of woensdag 15 juni (Bunnik). Er staan boeiende onderwerpen op de agenda, zoals criminaliteitspreventie en de impact van elektrificatie op de verhuurbranche. Uw regionale contactpersoon bij de politie is er om kennis te maken en om nuttige ervaringen en tips te delen. Uiteraard kunt u ook bijpraten met branchegenoten, in een gezellige cafésetting. 

Deze onderwerpen staan op de agenda:

  • Actualiteiten bij BOVAG: zoals de nieuwe campagne die de huurauto promoot de komende periode. Ook dossiers als verzekerbaarheid, energiebesparing, opleidingen en het tekort aan auto’s komen aan bod. 
  • Elektrificatie: toelichting op het nieuwste BOVAG-onderzoek naar hoe snel de brandstoftransitie in Nederland gaat en wat dit voor de verhuurbranche betekent. 
  • Criminaliteitspreventie: uw eigen regiocontactpersoon bij de politie stelt zich voor, deelt ervaringen en geeft tips om criminaliteit in uw bedrijf te voorkomen.
  • Digitale criminaliteit: ook verhuur- en deelautobedrijven worden steeds vaker het slachtoffer van online criminaliteit. Hoe kunt u zich beschermen?

Meer informatie over de regiobijeenkomsten

Meld u nog aan voor:

  • 9 juni: ’t Boshuys in Best 
  • 15 juni: BOVAGhuis in Bunnik
Het programma start om 19.30 uur. Om 20.45 uur wordt de avond afgesloten met een netwerkborrel. Wilt u erbij zijn? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door u aan te melden via de onderstaande button. 

Meld u snel aan

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring