Toolkit Nationale Autowasdag 2022 staat online

Laatste update 01 juni 2022 Leestijd: 3 min

Autowas- en poetsbedrijven doen massaal mee aan de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 2 juli; al tachtig vestigingen hebben zich aangemeld. Op die dag wassen en poetsen we auto’s voor het goede doel, deze keer voor het Nationaal MS Fonds. Heeft u zich al ingeschreven voor de Nationale Autowasdag? De toolkit staat inmiddels online. Daarin zitten handige promotiematerialen waarmee u lokaal de Nationale Autowasdag onder de aandacht kunt brengen en kunt laten zien dat uw bedrijf meedoet. Download het pakket met onder andere een voorbeeld-persbericht, posters en banners voor social media op deze pagina. 

Dit jaar is het Nationaal MS Fonds het goede doel. We dragen met de actie bij aan het verwezenlijken van haar droom: een toekomst zonder de ziekte Multiple Sclerose (MS). In Nederland leven zo’n 25.000 mensen met deze ziekte aan het centrale zenuwstelsel. Medicatie kan de ziekte afremmen, maar een definitieve oplossing is er (nog) niet. Het Nationaal MS Fonds investeert in wetenschappelijk onderzoek en maakt zich hard voor het continu verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met MS en hun zorg. Een mooi doel om een steentje aan bij te dragen!

De actie

Als u deelneemt aan de Nationale Autowasdag, dan draagt u op 2 juli voor elke wasbeurt minstens één euro af aan het Nationaal MS Fonds. Poetsbedrijven dragen in de week voorafgaand aan de Nationale Autowasdag een deel van hun opbrengst af, met als richtlijn tien procent. Als u zich voor 26 juni aanmeldt, ontvangt u in week 24 of 25 een spandoek en posters, waarmee u kunt laten zien dat u meedoet. Daarnaast is er met het Nationaal MS Fonds een kleurplaat gemaakt, die u ook per post ontvangt en die u voor en op de Nationale Autowasdag kunt uitdelen. Kinderen die de ingekleurde exemplaren naar BOVAG opsturen, maken kans op een dagje weg met het hele gezin. De ingezamelde tekeningen worden na afloop samen met de cheque van het ingezamelde bedrag aangeboden aan het Nationaal MS Fonds. Dit doen we onder de noemer ‘BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven steken het Nationaal MS Fonds een hart onder de riem'. Als u meedoet aan deze actie komt ook uw bedrijfsnaam op de cheque.

Toolkit

Er is nu ook een digitaal promotiepakket beschikbaar voor wie meedoet aan de Nationale Autowasdag, met een voorbeeld-persbericht, banners voor social media, posters en de kleurplaat. Deze kunt u hieronder downloaden:

Doet u ook mee? 

Als u uw bedrijf voor 26 juni aanmeldt, kunt u meedoen aan de actie en ontvangt u per post een spandoek, posters en kleurplaten. 

Meld u aan

Kijk voor meer informatie over de Nationale Autowasdag op mijn.bovag.nl/autowasdag

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring