Terugblik regiobijeenkomsten verhuur- en deelautobedrijven: campagne, elektrificatie, criminaliteitspreventie en meer

Laatste update 16 juni 2022 Leestijd: 2 min

BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven heeft drie regiobijeenkomsten gehouden in juni, waarbij het nuttige met het aangename is gecombineerd. Op het programma stonden drie belangrijke thema’s: elektrificatie, criminaliteitspreventie en digitale veiligheid. Daarnaast deelden branchemanager Marjolijn Spoorenberg en voorzitter Henk van den Helder diverse BOVAG-zaken, zoals de aftrap van nieuwe huurautocampagne. Ook was er veel tijd ingeruimd om met elkaar bij te praten, in een gezellige cafésetting. Op deze pagina leest u de highlights van wat er verteld is tijdens de bijeenkomsten. 

Deze onderwerpen kwamen aan de orde: 
  • Er is een nieuwe campagne gelanceerd die de huurauto promoot deze zomer. De boodschap is dat de huurauto een ideale, tijdelijke oplossing kan zijn voor zakelijke én particuliere rijders. Uiteraard staat daarbij het BOVAG-bedrijf centraal. Doe ook mee! Er is een toolkit met promotiematerialen en een filmpje. Lees hier meer over de campagne en om de toolkit te downloaden. 
  • Het nieuwste BOVAG-onderzoek naar de brandstoffentransitie is gepresenteerd. Daarin zijn drie scenario’s geschetst van hoe snel de overgang naar elektrisch gaat. Ook is met elkaar gesproken over de belangrijkste vraag voor verhuur- en deelautobedrijven: wat is impact op de verhuurbranche? Hierover delen we meer in de eerstvolgende nieuwsbrief. 
  • De regionale politiecontactpersonen voor verhuur- en deelautobedrijven stelden zich voor en deelden nuttige tips en ervaringen om criminaliteit tegen te gaan. 
  • Online criminaliteit is in opkomst, ook in de verhuur- en deelautobranche. BOVAG gaf een toelichting op wat u kunt doen om uw bedrijf hier tegen te beschermen. Er is onder andere het platform Samen Digitaal Veilig. U kunt uw medewerkers hier trainen op digitaal veilig gedrag aan de hand van korte, informatieve filmpjes. 
Bent u er de volgende keer ook (weer) bij?

De regiobijeenkomst in Best:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring