Nationale Autowasdag: bent u er klaar voor?

Laatste update 23 juni 2022 Leestijd: 3 min

Het is bijna zover: op 2 juli vindt de BOVAG Nationale Autowasdag plaats. Meer dan negentig bij BOVAG aangesloten autowas- en poetsbedrijven doen dit jaar mee en zamelen geld in voor het goede doel: het Nationaal MS Fonds. BOVAG voert in aanloop naar de Nationale Autowasdag campagne om mensen op te roepen om hun auto te laten wassen op 2 juli. Dat doen we met een Facebook-campagne en radiospot. Bent u er al klaar voor? Laat zien dat u meedoet door de promotiematerialen te gebruiken. Met elkaar maken we er een succes van! 

Van woensdag 29 juni tot en met zaterdag 2 juli is het BOVAG-radiospotje regelmatig te horen op verschillende Nederlandse radiozenders. Met speciale dank aan 100% NL, het mediabedrijf dat ons sponsort en meerdere keren per dag onze radiocommercial zal uitzenden op 100% NL. Ook is afgelopen zaterdag een Facebookcampagne gestart waarin de Nationale Autowasdag wordt gepromoot. In de toolkit vindt u voorbeelden van Facebook-posts die u kunt gebruiken op uw eigen Facebook-pagina. Maak er gebruik van en trek nog meer klanten naar uw wasstraat! Nu nog hopen op mooi weer en lange rijen bij uw wasstraat! 

Beluister het radiospotje dat wordt uitgezonden van woensdag 29 juni t/m vrijdag 1 juli:

Beluister het radiospotje dat wordt uitgezonden op de BOVAG Nationale Autowasdag: 

U kunt de radiospotjes ook downloaden in de toolkit

Oproep van BN’ers

Ook Kraantje Pappie, Ben Cramer en Victor, ambassadeurs van het Nationaal MS Fonds gaan op de Nationale Autowasdag op pad om hun auto te laten wassen. Wie weet komen ze bij u langs!  

Bent u er klaar voor? Checklist: 

  • Hang het Nationale Autowasdag-spandoek en de posters op die u via de post hebt ontvangen. 
  • Leg de kleurplaten klaar, waarmee de kinderen van uw klanten kans maken op een dagje weg met het gezin.
  • Laat de komende week op uw website en social media-kanalen zien dat u meedoet aan de Nationale Autowasdag. In de toolkit vindt u voorbeeld-teksten en diverse banners die u hiervoor kunt gebruiken. 

Kijk voor meer informatie op mijn.bovag.nl/autowasdag.

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring