Kom netwerken tijdens de Ledenbijeenkomst Energiesystemen en Revisie, en laat u bijpraten over GET, Praktijk OpleidingsCentrum en Methanol C18 Retrofit Kit Consortium

Laatste update 16 juni 2022 Leestijd: 3 min

Op woensdag 29 juni 2022 zien we u graag op de Ledenbijeenkomst van de BOVAG-afdeling Energiesystemen en Revisie. Mocht u zich nog niet hebben aangemeld, schrijf u dan alsnog in want het belooft een bijzondere informatieve bijeenkomst te worden. Met o.a. informatie over GET, het Praktijk OpleidingsCentrum en het Methanol C18 Retrofit Kit Consortium. Uiteraard is er ook veel tijd om bij te praten met uw collega’s.

Wat kunt u deze dag verwachten? We trappen af met een lunch en een rondleiding door het geweldige pand van Aeres Tech, hét expertisecentrum van de technische branche. Tijdens het plenaire gedeelte informeren wij u onder meer over de stand van zaken van het project GET met haar landelijke steunpunten en het modulaire onderwijsprogramma op het Da Vinci college. Ook lichten we u in over het Praktijk OpleidingsCentrum dat we willen ontwikkelen naar een opleidingscentrum met een meer experimenteel karakter. Verder zullen we u nader informeren over de bijeenkomst op 7 juli waar wij willen inventariseren of er belangstelling is om een Consortium op te richten. Met als doel een retrofit-kit voor een motor te ontwikkelen, waarmee deze motor kan draaien op een combinatie van HVO (diesel) & methanol als brandstof ter vervanging van (standaard) diesel. De dag wordt afgesloten met een interactieve lezing van futuroloog en econoom Peter van der Wel over mobiliteit en energietransitie. Natuurlijk blijft er ook genoeg tijd en ruimte over om weer eens goed bij te praten met uw collega's. Voor sommigen is dat alweer enige tijd geleden.

Locatie 

Opleidingscentrum Aeres Tech, Zandlaan 29 in Ede. 

Programma 

Het tijdschema van de dag ziet er als volgt uit:  
12:00     Inloop en lunch 
13:00     Rondleiding Aeres Tech 
13:40     Pauze  
14:00     Presentaties (plenair) 
15:30     Pauze 
16:00     Slotspreker Peter van der Wel 
16:45     Afsluiting en borrel 
18:00     Einde 

Aanmelden

Klik op de button om u aan te melden, we rekenen op uw komst! 

Aanmelden
 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring