Informatieavond Methanol C18 Retrofit Kit Consortium voor leden Energiesystemen en Revisie

Terug

Begin van dit jaar heeft u van ons een enquête gekregen waarin wij in grote lijnen aan u hebben gevraagd de kansen en bedreigingen voor de branche en uw bedrijf aan te geven. De overgrote meerderheid van u (meer dan 90% van de respondenten) gaf aan dat er meer focus moet komen op hernieuwbare brandstoffen. Op basis van dit gegeven willen wij u uitnodigen voor een infoavond op donderdag 7 juli in het BOVAGhuis in Bunnik.

Tijdens de infoavond willen we een voorstel doen een consortium op te richten met als doel voor één type motor een retrofit kit te ontwikkelen en testen. Van uw branchemanager Michel Voorwinde heeft u hier een e-mail over ontvangen met daarin extra informatie .

Aanmelden

Wilt u meedoen aan de infoavond stuur dan een mail naar energiesystemenenrevisie@bovag.nl met daarin uw bedrijfsnaam en de namen van de personen die willen deelnemen.

Vragen?

Heeft u vragen of heeft u de e-mail met extra informatie niet ontvangen, neem dan contact op met uw branchemanager Michel Voorwinde op 06 – 54 25 39 85 of michelvoorwinde@bovag.nl.  

Op een rijtje:

Aankomende vergelijkbare evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring