[Download] Flyer met veilige manieren waarop uw klant een auto kan betalen

Laatste update 01 juni 2022 Leestijd: 2 min

Een groot bedrag betalen voor een auto is best spannend voor uw klant. Sommige mensen willen graag in cash betalen op het moment dat de auto op naam wordt gezet. Niemand gaat echter graag over straat met duizenden auto’s op zak. Dat hoeft ook niet, want er zijn veilige alternatieven voor cashbetalingen. BOVAG heeft deze op een rij gezet in een handige flyer, die u uw klant kunt geven voorafgaand aan de aanschaf van de auto. 

Op de flyer staat uitgelegd hoe uw klant de betaling op een veilige manier per pin kan doen door de pinlimiet te verhogen of hoe het bedrag digitaal overgemaakt kan worden. Er staat ook op uitgelegd wat de nadelen zijn van contant betalen. Onderaan deze pagina kunt u de folder bekijken en downloaden.

Meer over betalingen

In het dossier Betalingsverkeer vindt u meer informatie over dit onderwerp, zoals:
  • Welke betalingsmogelijkheden u heeft als u in Nederland een auto verkoopt en wat het verschil in tarifering van banken is.
  • Welke (internationale) betalingsmogelijkheden er zijn als u een auto exporteert en welke betalingsmogelijkheden er zijn, en welke kosten.
  • Welke afspraken er onlangs tussen banken, werkgevers- en consumentenorganisaties zijn gemaakt in het Convenant Contant Geld over het opnemen en storten van contant geld.
  • Hoe BOVAG opkomt voor uw belangen als het gaat om betalingsverkeer.
Ga naar mijn.bovag.nl/betalingsverkeer

Download de flyer:

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring