Elena is onderdeel geworden van uw BOVAG-lidmaatschap, vraag vandaag nog (kosteloos) een abonnement aan

Laatste update 05 juli 2022 Leestijd: 2 min

Doet u aan verhuur, vervangend vervoer of proefritten? Zo ja, hoe weet u zeker dat uw klant zorgvuldig omspringt met uw voertuig? Dat hij een geldig rijbewijs heeft en ook is wie die zegt dat hij is? Bepaal dit niet langer op uw onderbuikgevoel, maar weet het voortaan zeker. Hoe? Door een check te doen in waarschuwingssysteem Elena. Elena is onderdeel geworden van het BOVAG-lidmaatschap van auto- en motorbedrijven, een abonnement kunt u dus vanaf nu kosteloos aanvragen. 

Een motor of auto die niet terugkomt na een proefrit, verhuur of vervangend vervoer. Of die retour komt met schade of waarvan onderdelen verwisseld zijn of gestolen. Heeft u hier al eens mee te maken gehad? Dan weet u dus hoeveel tijd en geld zo’n geintje kost. Met Elena kunt u de kans dat dit gebeurt sterk verkleinen. En het goede nieuws is: Elena is onderdeel geworden van het BOVAG-lidmaatschap van auto- en motorbedrijven, een abonnement kunt u dus vanaf nu kosteloos aanvragen. 

Elena in het kort

Met Elena kunt u nagaan of een proefritklant of huurder eerder door een BOVAG-bedrijf is geregistreerd omdat hij of zij zich niet naar behoren gedragen heeft. Denk aan diefstad, schade en wanbetaling. Ook kunt u zelf dubieuze proefritklanten of huurders registreren in Elena. U kunt ‘stand alone’ gebruikmaken van Elena of – mocht u daarmee werken – door uw verhuursoftwarepakket te koppelen. Zo kunt u de gegevens van uw klant, terwijl die aan de balie wacht, screenen. 

Meer weten over Elena? Bekijk onderstaande video of ga naar mijn.bovag.nl/elena. Daar vindt u ook een stappenplan voor het aanvragen van uw abonnement. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring