[PODCAST] Waar zijn de occasions gebleven?

Laatste update 27 januari 2022 Leestijd: 2 min

Wat is er toch aan de hand met de occasionmarkt? Waardoor komt het tekort aan occasions en hoe ziet de toekomst van de occasionmarkt eruit? Nu op Bureau BOVAG, het podcastkanaal van onze vereniging, een nieuwe aflevering hierover. Een mooie schets van de occasionmarkt door BOVAG-ondernemers en voorzitter van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven Gerard ten Buuren. Compleet met tips ervaringen.

Naar de podcast

De eerste aflevering ook al beluisterd? Die gaat over geschillen. Wat te doen als de klant en u het niet met elkaar eens zijn. Ook die aflevering kunt u luisteren via bovenstaande knop.

Zo luistert u naar een podcast

Voor wie niet zo heel erg bekend is met het fenomeen podcast: het is een soort YouTube met uitsluitend geluid. Bureau BOVAG kunt u afspelen via mijnBOVAG, maar ook via podcast-apps. Bekenden zijn: Spotify, Google podcasts of de standaard podcast-app op een Iphone. Kijk op mijn.bovag.nl/podcast hoe dat werkt.

Bureau BOVAG

Mede op verzoek van leden is de vereniging gestart met de podcast-serie Bureau BOVAG. In iedere aflevering onderzoekt onze journalist een onderwerp uit de mobiliteitsbranche. Hij neemt luisteraars mee langs BOVAG-leden en experts rond dat onderwerp. Een aflevering duurt ongeveer 20 minuten, precies de tijd die de meeste Nederlanders onderweg zijn in hun auto naar het werk (buiten coronatijd).

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring