De pagina wordt geladen...

Bovag logo
Fysiek congres voor de kampeerbranche op 21 maart
0%
Terug

Fysiek congres voor de kampeerbranche op 21 maart

Laatste update 17 februari 2022Leestijd: 4 min
Artikel header afbeelding

BOVAG en KCI organiseren samen een jaarcongres voor de kampeerbranche dat plaatsvindt op maandag 21 maart. Met de nieuwste versoepelingen is het mogelijk om dit evenement helemaal fysiek te laten plaatsvinden. Uiteraard respecteren we nog steeds de basisregels en houden we zoveel mogelijk rekening met gasten die graag voorzichtig blijven. We hopen 21 maart een grote groep ondernemers en relaties te ontvangen in het BOVAGhuis, als vanouds dus. Iedereen is welkom! Bent u er ook bij?

BOVAG en KCI kijken er ontzettend naar uit om met de kampeerbranche samen te komen op deze eerste dag van de lente, zo vlak voor het nieuwe kampeerseizoen losbarst. Natuurlijk zorgen wij voor een goed inhoudelijk programma én lekker eten ter afsluiting. Het programma ziet er als het volgt uit:

13:30-14:00 uur Inloop en ontvangst
14:00-15:15 uur Algemene Ledenvergadering
15:15-15:45 uur Pauze
15:45-17:00 uur Gezamenlijk programma
17:00-17:15 uur Pauze
17:15-18:15 uur Slotspreker Erik Scherder
18:15-20:30 uur Afsluiting en diner

Branchemanager Maarten Mastop zal allereerst diverse bestuurszaken behandelen. We nemen afscheid van onze voorzitter en twee bestuursleden én er zijn zes benoemingen, waaronder één herbenoeming. Verder blikt Maarten aan de hand van cijfers terug op de achterliggende periode en hij praat u bij over lopende projecten en de agenda voor 2022. Tijdens het gezamenlijke programma nemen Maarten Mastop en Hans Louwers op een luchtige en leuke manier het achterliggende jaar met u door. Wat speelde er, wat hebben we met elkaar bereikt? Welke ontwikkelingen zijn ons opgevallen en waar zijn we als branche trots op? Zowel dieptepunten als hoogtepunten zullen de revue passeren. Aansluitend praten BOVAG en KCI u bij over branchebrede zaken.

Slotspreker: Erik Scherder

Erik Scherder is dé deskundige op het gebied van hersenwetenschap. Hij zit regelmatig aan tafel bij talkshows, is auteur van meerdere boeken én initiatiefnemer van de Ommetje-app die in 2020 vanwege corona razend populair werd. Erik Scherder staat bekend om zijn pleidooi om meer te bewegen en zal ons op 21 maart haarfijn uitleggen wat de impact is van de natuur, vakantie en kamperen op onze gezondheid. Een boeiende analyse waar wij als kampeerbranche ongetwijfeld ons voordeel mee kunnen doen!

Corona

Vorige week heeft de kampeerbranche per e-mail van BOVAG en KCI een eerste congresuitnodiging ontvangen, waarin nog een voorbehoud werd gemaakt over het aantal gasten met het oog op de toen geldende coronamaatregelen. Maar met de nieuwste versoepelingen wordt het organiseren van onze branchedag een stuk minder ingewikkeld: iedereen is weer van harte welkom in het BOVAGhuis. We volgen landelijk beleid voor evenementen en houden ons dus nog aan de basisregels: thuisblijven bij klachten, regelmatig handen wassen, hoesten in de elleboog en goede ventilatie van ruimtes. Bij de organisatie van dit jaarcongres houden we ook zoveel mogelijk rekening met gasten die graag voorzichtig blijven.

Aanmelden

Wilt u er ook bij zijn? Aanmelden is verplicht. Bij het aanmelden wordt gevraagd naar uw lidmaatschapsnummer. In de uitnodiging die u per mail heeft ontvangen staat een persoonlijke link, waarbij een aantal velden (waaronder het lidmaatschapsnummer) al voor u ingevuld zijn om het aanmelden gemakkelijker voor u te maken. U kunt zich ook aanmelden via mijn.bovag.nl/jaarcongreskampeerbranche.

Bezig met laden...

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.