Met de BOVAG WinterWasWeken 2023 in!

Laatste update 22 december 2022 Leestijd: 2 min

De BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven beginnen het nieuwe jaar goed met de BOVAG WinterWasWeken. Tussen 1 en 31 januari 2023 ontvangen klanten die hun auto bij één van de ruim 100 BOVAG Autowas- of Poetsbedrijven laten wassen/poetsen een kanskaart. Met die kanskaart maken ze kans op prachtige prijzen. De hoofdprijs is een cheque ter waarde van 10.000 euro voor een auto naar keuze, te verzilveren bij een BOVAG-autobedrijf. Daarnaast maken klanten wekelijks kans op een weekendverblijf in Walibi Village met één dag gratis entree of op één van de andere mooie prijzen. 

Onderlinge strijd

Nieuw dit jaar is de onderlinge competitie tussen de BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven. Niet alleen hun klanten maken kans op mooie prijzen, zij zelf ook! De drie autowas- en poetsbedrijven die aan het einde van de actie bovenaan de ranglijst staan, winnen een teamuitje naar keuze! Ook maken ze iedere week kans op een feestelijke traktatie als ze één van de drie vestigingen zijn die de ranglijst aanvoeren.  

Op de radio

Aan de actie wordt ook op de landelijke radio aandacht besteed. Twee weken lang, vanaf 10 januari, is de commercial te horen op QMusic, Radio 10, Veronica en NPO2. Beluister hieronder de radiocommercial: 


Kijk op mijn.bovag.nl/winterwasweken voor meer informatie over deze BOVAG-actie. 

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring