Als rijschoolhouder voorbereid zijn op ontwikkelingen in uw branche? Kom dan naar de BOVAG Rijinstructeursdag op 13 februari

Laatste update 22 december 2022 Leestijd: 3 min

2023 wordt voor rijschoolhouders een uitdagend jaar. Een jaar met stijgende kosten, aanhoudende examenwachttijden en de uitrol van plan Roemer. Hoe gaat u daarmee om? Tijdens de BOVAG Rijinstructeursdag op 13 februari helpen we u daar het antwoord op te vinden. We geven u kennis, inzicht en handvatten om de uitdagingen het hoofd te bieden en kansen te verzilveren.

Aanmelden

Terwijl uw kosten voor brandstof, energie en lonen stijgen, kunt u door de nog steeds beperkte examencapaciteit minder omzet halen dan u zou willen. En dat aan de vooravond van de uitrol van het plan Roemer dat de gehele branche gezonder en beter moet maken. En met een toenemende vraag naar EV-lessen. Deze ontwikkelingen leiden logischerwijs tot vragen. Wat gaat de prestatieladder voor u betekenen? Hoe gaat het plan Roemer u raken? En hoe vordert de lobby voor de afschaffing van Code 78? De antwoorden op deze en andere vragen krijgt u tijdens het ondernemersprogramma van de BOVAG Rijinstructeursdag op 13 februari in het BOVAGhuis in Bunnik. 

Kwaliteit

Deze dag staat in het teken van de kwaliteitsverbetering van rijscholen. Rijinstructeurs volgen een WRM-bijscholingsprogramma dat is samengesteld op basis van de meest gemaakte fouten tijdens het rijexamen (DIT PROGRAMMA IS VOLGEBOEKT). Het ondernemersprogramma biedt u naast lobbyinformatie, zaken die uw onderneming naar een hoger plan tillen zodat u zich nog beter onderscheidt met kwaliteit. Uw voorzitter Arno Smits en branchemanager Hannie Tak zullen u bijvoorbeeld vertellen wat BOVAG Rijscholen in 2023 voor u gaat doen (o.a. consumentencampagne BOVAG Back on the bike) en welke nieuwe producten en diensten BOVAG voor u ontwikkelt (o.a. kostprijsberekeningstool en BOVAG Energie). 

BOVAG Ledenapp

We helpen u ook (verder) op weg met de BOVAG Ledenapp voor rijscholen. Met deze app kunt u snel en eenvoudig met uw collega's en BOVAG-specialisten praten en discussiëren, advies vragen en tips en ervaringen uitwisselen. En u vindt er altijd het laatste nieuws. Nog geen gebruiker? Download de app (gebruik de link in de e-mail die u daarvoor ontvangen heeft) en ga aan de slag. 

Schooldirecteur

We sluiten het inhoudelijke programma af met Eric van ’t Zelfde, de beroemdste schooldirecteur van Nederland, die onthult hoe u uw personeel tot grote hoogte laat stijgen. Behoud van goede medewerkers is immers belangrijk in deze krappe arbeidsmarkt. Uiteraard is er ook veel tijd om uw branchegenoten te spreken, ondermeer tijdens het afsluitende diner (waar ook de rijinstructeurs bij aanschuiven). 

Aanmelden

Wilt u deze dag niet missen? Meld u dan snel aan, want de helft van beschikbare plaatsen is al vergeven. Klik om u aan te melden en voor meer informatie over het programma op onderstaande button.

Aanmelden

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring