[PODCAST] Bureau BOVAG: Digitale veiligheid

Laatste update 21 april 2022 Leestijd: 2 min

Een gloednieuwe aflevering van Bureau BOVAG staat nu live en die gaat over digitale veiligheid. Luister naar een collega-ondernemer die met online criminaliteit te maken kreeg, naar experts en naar de praktische tips om uzelf te beschermen tegen digitale diefstal. Doe er uw voordeel mee. Direct aan de slag om uw bedrijf weerbaar te maken tegen online criminaliteit? Kijk dan ook op samendigitaalveilig.nl/mobiliteit.

Naar de podcast over digitale veiligheid

De boodschap van deze podcast is dat criminelen al lang niet meer voornamelijk geïnteresseerd zijn in hele grote bedrijven. Iedereen loopt het risico op een digitale aanval met alle gevolgen van dien. Uw systeem ligt plat, back up geïnfecteerd, u kunt niet meer bij uw klantgegevens, de planning, de facturen. Uw bedrijf wordt lamgelegd. Neem daarom de tijd om uw bedrijf en uw gegevens goed te beschermen en om uw medewerkers te informeren over digitale veiligheid.

Bureau BOVAG is de podcast van BOVAG waarvan inmiddels vier afleveringen zijn verschenen. U kunt de podcast beluisteren via mijnBOVAG/podcast, maar ook via uw eigen podcast app zoals bijvoorbeeld Spotify. Zoek dan op Bureau BOVAG. Andere afleveringen die zijn verschenen in deze serie zijn:
  • Geschillen
  • Occasions
  • Jonge medewerkers

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring