OOMT-winactie: caravanbedrijf ACB uit Almere wint escape room-sessie

Laatste update 22 april 2022 Leestijd: 3 min

Het caravanbedrijf ACB uit Almere deed op het Jaarcongres voor de Kampeerbranche op 21 maart mee met de winactie van OOMT en won daarmee een workshop Escape Room met het hele team. OOMT-adviseur Paul Wagenaar heeft de cheque onlangs aan het team overhandigd. De workshop Escape Room van OOMT helpt bij het verbeteren van de samenwerking en ontwikkeling van het team. Andere deelnemers die mee hebben gedaan met de actie worden benaderd door OOMT om te kijken wat het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het bedrijf kan betekenen. 

Wilt u ook aan de slag met uw team om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen? Dan is er bijvoorbeeld de OOMT-workshop ‘Samenwerken en Communiceren’. Tijdens die sessie bepaalt u met uw team de uitgangspunten voor een goede samenwerking en wat voor uw team werkt. Er worden concrete afspraken gemaakt waar iedereen uit het team de volgende dag mee aan de slag gaat. Deze sessie wordt gegeven door de OOMT-coaches en adviseurs werkgeverschap. Kijk hier voor meer informatie. 

OOMT helpt

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf (OOMT) biedt caravan- en camperbedrijven ondersteuning bij vragen zoals: hoe komt u aan gekwalificeerd personeel, hoe vergroot u de betrokkenheid in uw team en hoe zorgt u ervoor dat medewerkers nu en in de toekomst hun werk goed blijven doen? OOMT biedt hulp in de vorm van coaching, advies, trainingen en workshops. Dit is vaak kosteloos als u afdraagt aan het opleidings- en ontwikkelingsfonds. 

Meer informatie

Kijk hier meer informatie over het aanbod van OOMT voor caravan- en camperbedrijven of ga naar de agenda van OOMT voor de data workshops. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met Paul Wagenaar (06-37423471) of Henk Korporaal (06-51812450). 

Het gehele trainingsaanbod dat BOVAG samen met OOMT en Innovam heeft ontwikkeld voor caravan- en camperbedrijven vindt u hier


Paul Wagenaar van OOMT overhandigt de cheque voor een workshop Escape Room aan ACB in Almere

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring