OOMT biedt trainingen en coaching voor caravan- en camperbedrijven; maak er gebruik van!

Laatste update 22 december 2021 Leestijd: 3 min

Als ondernemer en werkgever in de caravan- en camperbranche staat u voortdurend voor uitdagingen. Hoe komt u aan gekwalificeerd personeel? Hoe vergroot u de betrokkenheid van personeel? En hoe zorgt u dat uw medewerkers nu en in de toekomst hun werk goed blijven doen? OOMT biedt hulp door coaching, advies en diverse trainingen en workshops te bieden. Dit is kosteloos als u afdraagt aan het opleidings- en ontwikkelingsfonds. Doe er uw voordeel mee! 

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf (OOMT) zet in op duurzaam inzetbare medewerkers, die vitaal, vakbekwaam en betrokken zijn en blijven, om een actieve bijdrage te leveren aan de mobiliteitsbranche. Dit is volgens OOMT de weg naar teams met een positieve sfeer, voldoende beschikbaar arbeidspotentieel, een plezierige loopbaan, minder verzuim en minder ongewenst verloop.

Persoonlijke hulp

OOMT heeft coaches die u kunnen helpen bij individuele vraagstukken. Voor BOVAG-werkgevers zijn er een aantal speciale werkgeverscoaches beschikbaar. Daar leest u meer over op: mijn.bovag.nl/coaching. Er zijn ook coaches voor uw medewerkers. Heeft u vragen die gaan over uw personeelsbeleid of team? Dan kunt contact opnemen met de adviseurs werkgeverschap

Ook kunt u als werkgever gebruik maken van diverse workshops en trainingen, zoals: 

Gastvrijheidscheck

Klanten willen zich welkom voelen. De gastvrijheidscheck meet de gastvrijheid bij mobiliteitsbedrijven met als doel het gastheerschap te vergroten. Want met goed gastheerschap behoud u klanten en dus omzet. De gastvrijheidscheck bestaat uit een websitescan, mystery visit en evaluatie en actieplan met een adviseur.

Meer informatie

Workshop Succesvol veranderen

Tijdens de workshop gaan adviseurs werkgeverschap en coaches in op de vraag welke ingredi├źnten er nodig zijn om succesvol te veranderen. Veranderingen in organisaties gaan vaak gepaard met verwarring, weerstand, chaos, frustratie en angst. Door dit in goede banen te leiden kan al veel van deze onzekerheid weggenomen worden bij werknemers.

Meer informatie

Workshop Generatiehelden

Deze workshop geeft inzicht in de verschillen tussen generaties op de werkvloer. Hoe denken, voelen en werken ze? De deelnemers worden uitgedaagd zich te identificeren met zijn of haar eigen generatie en een drietal generaties waar ze niet toe behoren. Door beter te begrijpen wat iemand heeft gevormd en in welke sociale context iemand is opgegroeid, wordt de eerste stap genomen richting wederzijdse acceptatie en een betere samenwerking. U kunt deelnemen met uw hele team of met een specifieke groep.

Meer informatie

Interesse?

Wilt u meer weten over de diensten of workshops van OOMT? Neem dan contact op met OOMT: (0800) 01 55 of werkgeversadvies@oomt.nl

Deze artikelen zijn ook interessant

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in onze Privacy- en cookieverklaring